Víz alá merült Kiss Ramóna és Nagy Alexandra. Arcpakolások, sminkpraktikák, szauna - számtalan szépségtrükkel tartják magukat formában a fiatal színésznők, a lábápolásra pedig különösen nagy hangsúlyt fektetnek.

Mivel Ramóna és Alexandra is szívesen mutogatja formás lábait egy-egy sortban és papucsban a forróbb hónapokban, így a kéz-és lábápolásra nem csupán szakmájuk miatt fordítanak kiemelt figyelmet. Alexandra érzékeny arcbőrét fokozottan óvja nyáron, míg Ramóna a szauna szeánszok megszállottja, most azonban különleges pedikűrrel szépültek a nyári szezonra.

Forrás: redlemon

„Nem vagyok szívbajos alkat, ráadásul a Balatonon nőttem fel, de nagyon nehezen álltam rá, hogy „feltálaljam" magam a halaknak. A szakmánkban elengedhetetlen az ápolt kéz, láb, én különösen érzékeny is vagyok erre. Emellett imádom a különleges szauna szeánszokat is, jéggel, mézzel vagy éppen sörrel ötvözve" – mesélte Rami.

Forrás: redlemon

Nagy Alexandra rajong Ázsiáért, így halpedikűrben is jártas már, a lábaival pedig gyakran a varázsolja el a férfi-rajongókat is.

„Volt egy barátom, aki különösen nagy rajongója volt a női lábaknak, azóta talán még nagyobb figyelmet fordítok a lábápolásra. Szeretem is mutatni őket, a harisnyát viszont nem kedvelem, még télen sem vagyok hajlandó felvenni" - kezdte Alexandra. „Imádom Ázsiát, ott próbáltam ki a halpedikűrt is. Sokan viszolyognak tőle, de én nagyon kedvelem, talpmasszázzsal pedig bármikor le lehet kenyerezni. Örülök, hogy nyáron kicsit magamévá tudom tenni az ázsiai életértzést, amikor csak egy sortra, egy jó kis flip-flopra és egy fürdőruhára van szükséged, hogy egyszerűen jól érezd magad" – magyarázta a népszerű sorozat sztárja, aki az arcápolási trükkjeiről is vallott: „Nyáron sokat küzdök az arcbőrömmel, mert elég érzékeny, így magas faktorú krémmel óvom az erős napsütéstől. Nem használok túl sok arcápolási terméket, viszont idén a szemránckrém is bekerült a kellékeim közé, smink nélkül pedig nem lépek ki a lakásból".