Siker és tragédia - Családi drámák a sztárvilágban

halál siker család Hollywood Marlon Brando tragédia Roman Polanski Sofia Vergara Jennifer Hudson Anna Nicole Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig mosolyogni, mindig boldognak és elégedettnek látszani - a reflektorok fényében a hírességeknek tökéletesnek kell látszaniuk. Még akkor is, ha lelkük mélyén mérhetetlen fájdalom bujkál. Az alábbi sztároknak a sikeres karrier mellett megannyi családi tragédiával kellett megbirkózniuk. 

Sofia Vergara

A Modern család Gloriájának a sztárrá válása előtt kemény élete volt. Sofia Vergara édesanyja háztartásbeli, az apja pedig marhatenyésztő, a kolumbiai Barranquillában született, Sofia volt a család hetedik gyermeke. Az első tragédia 1998-ban következett be, amikor

egyik bátyját, a 27 éves Rafaelt meggyilkolták a saját háza előtt. A férfi egy félresikerült emberrablás áldozata lett, aminek a végén megölték.

Forrás: AFP

Két évvel a testvére halála után Vergaránál pajzsmirigyrákot diagnosztizáltak. Szerencsére korán kiszűrték a kórt, így a színésznő teljesen meg is gyógyult. Ezután Sofia közelebb szerette volna tudni a családját magához, ezért Miamiba költöztette egyik öccsét, Juliót. Ez nem bizonyult túl jó döntésnek, ugyanis a fiú alkohol- és drogfüggő lett, számtalanszor letartóztatták és 2011-ben kitiltották az USA-ból, hazaküldték Kolumbiába.

Roman Polanski

A lengyel származású Oscar-díjas színész és rendező 1968-ban vette feleségül a gyönyörű színésznőt, a 26 éves Sharon Tate-et. Tate még ugyanebben az évben teherbe is esett,

nyolc és fél hónapos terhes volt, amikor Charles Manson és bandája brutális módon meggyilkolta az otthonában.

Forrás: AFP

Első felesége halála után Polanski pedofil botrányba keveredett: 1977 márciusában letartóztatták, és bíróság elé állították egy 13 éves kislány megrontásának vádjával, amit a vád szerint Jack Nicholson lakásán követett el. Polanski bűnösnek vallotta magát, azonban még az ítélethirdetés előtt Franciaországba szökött. Azóta Párizsban és Svájcban él.

Anna Nicole Smith

A tragikus sorsú egykori szexszimbólum 1994-ment hozzá a nála 63 évvel idősebb milliárdos olajbáróhoz, J. Howard Marshalhoz. Frigyük azonban egy év múlva véget is ért, ugyanis Marshal 1995-ben elhunyt.

Tíz év múlva újabb haláleset árnyékolta be az életét: 2006-ban elvesztette 20 éves fiát, Danielt, akit a világon mindennél jobban szeretett. A fiú éppen édesanyját látogatta meg egy bahamai kórházban, nem sokkal azután, hogy megszületett kishúga, ám a kórházban tisztázatlan körülmények között, hirtelen meghalt.

Forrás: AFP

Fia temetésén Smith megpróbált belefeküdni a nyitott koporsóban fekvő halott Daniel mellé, és azt akarta, hogy vele együtt temessék el.

A playmate sosem tudta túltenni magát fia elvesztésén, vannak, akik szerint lelkileg ekkor adta fel végleg a harcot. Anna Nicole Smith 2007. február 8-án hunyt el gyógyszermérgezésben.

Marlon Brando

A színészóriás fia, Christian 1990-ben agyonlőtte féltestvére, Cheyenne Brando élettársát és gyermekének apját, egy tahiti politikus fiát. A férfit a bíróság 1990-ben gyilkosság vádjával elítélte, 1996-ban szabadult, egy évvel az után, hogy a húga felakasztotta magát. 2001-ben ismét bajba került, őt gyanúsították szeretőjének - aki a színész Robert Blake felesége volt - megölésével, de bizonyítékok hiányában végül nem emeltek vádat ellene. 2005-ben felesége, Deborah súlyos bántalmazása miatt állt bíróság előtt. Christian súlyos betegség után 2009-ben, 49 évesen hunyt el.

Marlon Brando lányával, Cheyenne Brandóval Forrás: ranker.com

Jennifer Hudson

Az Oscar-díjas színésznő 57 éves édesanyját, 29 éves bátyját és 7 éves unokaöccsét brutális módon meggyilkolták 2008-ban. Mivel a család otthonába nem történt erőszakos behatolás, a nyomozók az ismerősök, családtagok között keresték a gyilkost. A gyanú végül bebizonyosodott.

A tettes nem más volt, mint az énekesnő sógora, William Balfour, aki azt bosszulta meg ilyen szörnyű módon, hogy az exe, vagyis Jennifer nővére nem volt hajlandó kibékülni vele.

Forrás: AFP

Balfourt tényleges életfogytiglani börtönre ítélték, de mindvégig tagadta, hogy ő követte volna el a gyilkosságokat. Jennifer Hudson egy interjúban így beszélt a tragédiáról: "Nem tudod, milyen erős vagy, amíg nem kerülsz ilyen helyzetbe. Csak akkor tudod meg, milyen hihetetlen magasságok és milyen pokoli mélységek lehetnek az életedben."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.