Mindig mosolyogni, mindig boldognak és elégedettnek látszani - a reflektorok fényében a hírességeknek tökéletesnek kell látszaniuk. Még akkor is, ha lelkük mélyén mérhetetlen fájdalom bujkál. Az alábbi sztároknak a sikeres karrier mellett megannyi családi tragédiával kellett megbirkózniuk. 

Sofia Vergara

A Modern család Gloriájának a sztárrá válása előtt kemény élete volt. Sofia Vergara édesanyja háztartásbeli, az apja pedig marhatenyésztő, a kolumbiai Barranquillában született, Sofia volt a család hetedik gyermeke. Az első tragédia 1998-ban következett be, amikor

egyik bátyját, a 27 éves Rafaelt meggyilkolták a saját háza előtt. A férfi egy félresikerült emberrablás áldozata lett, aminek a végén megölték. 

Forrás: AFP

Két évvel a testvére halála után Vergaránál pajzsmirigyrákot diagnosztizáltak. Szerencsére korán kiszűrték a kórt, így a színésznő teljesen meg is gyógyult. Ezután Sofia közelebb szerette volna tudni a családját magához, ezért Miamiba költöztette egyik öccsét, Juliót. Ez nem bizonyult túl jó döntésnek, ugyanis a fiú alkohol- és drogfüggő lett, számtalanszor letartóztatták és 2011-ben kitiltották az USA-ból, hazaküldték Kolumbiába.  

Roman Polanski

A lengyel származású Oscar-díjas színész és rendező 1968-ban vette feleségül a gyönyörű színésznőt, a 26 éves Sharon Tate-et. Tate még ugyanebben az évben teherbe is esett,

nyolc és fél hónapos terhes volt, amikor Charles Manson és bandája brutális módon meggyilkolta az otthonában. 

Forrás: AFP

Első felesége halála után Polanski pedofil botrányba keveredett: 1977 márciusában letartóztatták, és bíróság elé állították egy 13 éves kislány megrontásának vádjával, amit a vád szerint Jack Nicholson lakásán követett el. Polanski bűnösnek vallotta magát, azonban még az ítélethirdetés előtt Franciaországba szökött. Azóta Párizsban és Svájcban él.

Anna Nicole Smith

A tragikus sorsú egykori szexszimbólum 1994-ment hozzá a nála 63 évvel idősebb milliárdos olajbáróhoz, J. Howard Marshalhoz. Frigyük azonban egy év múlva véget is ért, ugyanis Marshal 1995-ben elhunyt.

Tíz év múlva újabb haláleset árnyékolta be az életét: 2006-ban elvesztette 20 éves fiát, Danielt, akit a világon mindennél jobban szeretett. A fiú éppen édesanyját látogatta meg egy bahamai kórházban, nem sokkal azután, hogy megszületett kishúga, ám a kórházban tisztázatlan körülmények között, hirtelen meghalt.  

Forrás: AFP

Fia temetésén Smith megpróbált belefeküdni a nyitott koporsóban fekvő halott Daniel mellé, és azt akarta, hogy vele együtt temessék el.

A playmate sosem tudta túltenni magát fia elvesztésén, vannak, akik szerint lelkileg ekkor adta fel végleg a harcot. Anna Nicole Smith 2007. február 8-án hunyt el gyógyszermérgezésben.

Marlon Brando

A színészóriás fia, Christian 1990-ben agyonlőtte féltestvére, Cheyenne Brando élettársát és gyermekének apját, egy tahiti politikus fiát. A férfit a bíróság 1990-ben gyilkosság vádjával elítélte, 1996-ban szabadult, egy évvel az után, hogy a húga felakasztotta magát. 2001-ben ismét bajba került, őt gyanúsították szeretőjének - aki a színész Robert Blake felesége volt - megölésével, de bizonyítékok hiányában végül nem emeltek vádat ellene. 2005-ben felesége, Deborah súlyos bántalmazása miatt állt bíróság előtt. Christian súlyos betegség után 2009-ben, 49 évesen hunyt el.

Marlon Brando lányával, Cheyenne BrandóvalForrás: ranker.com

Jennifer Hudson

Az Oscar-díjas színésznő 57 éves édesanyját, 29 éves bátyját és 7 éves unokaöccsét brutális módon meggyilkolták 2008-ban. Mivel a család otthonába nem történt erőszakos behatolás, a nyomozók az ismerősök, családtagok között keresték a gyilkost. A gyanú végül bebizonyosodott.

A tettes nem más volt, mint az énekesnő sógora, William Balfour, aki azt bosszulta meg ilyen szörnyű módon, hogy az exe, vagyis Jennifer nővére nem volt hajlandó kibékülni vele. 

Forrás: AFP

Balfourt tényleges életfogytiglani börtönre ítélték, de mindvégig tagadta, hogy ő követte volna el a gyilkosságokat. Jennifer Hudson egy interjúban így beszélt a tragédiáról: "Nem tudod, milyen erős vagy, amíg nem kerülsz ilyen helyzetbe. Csak akkor tudod meg, milyen hihetetlen magasságok és milyen pokoli mélységek lehetnek az életedben."