Így kösd le a gyereket az utazás alatt - Izgalmas játékok

játék család utazás játék 2016 nyaralás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyüglődés, hisztizés, kiborulás – ha indultál már vakációzni gyerekkel, akkor biztosan te is tudod, milyen nehéz egy hosszabb utazás során a kocsiban lekötni a gyereket. Pedig csak néhány unaloműző játékra van szükség, és a hosszú órák pillanatok alatt tovaszállnak. 

Ha hosszabb útra indultok, akkor az utazás lehet a nyaralás egyik legkritikusabb része. Egy 4-5-6 éves lurkó szinte kizárt, hogy hiszti nélkül, teljes nyugalomban vészeljen át egy 2-3-4 órás utat.

Forrás: Dreamstime

Amennyiben autóval vágtok neki: hányinger elleni gyógyszerekkel és hányószacskóval felkészülni! Egy hányingerrel küzdő, nyűgös kisgyerek nem túl jó társaság, előzd hát meg a bajt! Mindenképpen vigyetek magatokkal megfelelő mennyiségű folyadékot is, plusz egy kis rágcsát és némi játékot, ami lefoglalja a kicsiket a hosszú út alatt.

Nem kell semmi drága dologra gondolnod, egy izgalmas kártyajáték vagy akár egy Rubik-kocka is órákra le tudja kötni a gyerekeket. De akkor sem kell kétségbe esni, ha a gyerekekre a kocsiban gyakran rájuk jön a hányinger, és ezért nem nagyon tudnak játékokkal foglalatoskodni. Vigyetek magatokkal néhány hangos mesekönyvet, amit hallgatva akár álomba is szenderülhetnek a lurkók.

1. Mi újság a Futrinka utcában hangoskönyv - eletoltes.hu 2110 forint 2. Domonyi Rita: Tündérbodár - Csimota Könyvkiadó 990 forint 3. Klasszikus Rubik-kocka - jateknet.hu 2499 forint 4. Ott vagyunk már társasjáték - tarsasjatekrendeles.hu 3190 forint 5. BOOKR Kids Mesetablet - Extreme digital 17.990 forint 6. Uno kártya - jatekshop.eu 1490 forint
Nyílt levél annak a nőnek, aki elfogadta Kiss Lászlótól a virágothttp://www.life.hu/csalad/20160704-nyilt-level-annak-a-nonek-aki-elfogadta-kiss-laszlotol-a-viragot.htmlHétről hétre bukkannak fel a médiában nők, gyermekek ellen irányuló vagy családon belüli erőszakos cselekményekről szóló hírek. Már ez a gyakoriság is sokkolóan hathat, azt azért mindenképpen meg kell említeni, hogy a nyilvánosságra kerülő esetek csak a jéghegy csúcsát jelentik. CsaládOrigoMerj nagyot álmodni - Nők, akik megvalósították magukathttp://www.life.hu/csalad/20160704--legy-onmagad-nok-akik-megvalositottak-almaikat.htmlHárom nő, három életút, három beteljesült álom - az alábbi asszonyok mertek nagyot álmodni, és munkájukon keresztül megvalósították magukat. Sikereikkel másoknak is erőt és inspirációt adhatnak. CsaládOrigoSiker és tragédia - Családi drámák a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/csalad/20160701-csaladi-tragediak-halalesetek-a-sztarok-eleteben.htmlMindig mosolyogni, mindig boldognak és elégedettnek látszani - a reflektorok fényében a hírességeknek tökéletesnek kell látszaniuk. Még akkor is, ha lelkük mélyén mérhetetlen fájdalom bujkál. Az alábbi sztároknak a sikeres karrier mellett megannyi családi tragédiával kellett megbirkózniuk. CsaládAFPGlobális népirtás a kötelező védőoltások segítségével? - Interjú dr. Novák Hunorralhttp://www.life.hu/csalad/20160630-interju-dr-novak-hunorral-a-kotelezo-vedooltasokrol-es-oltasellenessegrol.htmlMagyarország különleges helyet foglal el Európában. Míg nálunk a gyermekkori védőoltások kötelezőek, addig a kontinens legtöbb országában mindössze ajánlott vakcinák vannak. Az ajánlások pedig országról országra változóak. A hazai oltási rendszert a szakmai szervezetek jónak látják, és a WHO megállapítása szerint az úgynevezett átoltottság, azaz a beoltottak aránya Magyarországon kiemelkedően magas. Mégis: egyre több az olyan szülő - hazánkban és a világ más országaiban is -, akik kritikusak a vakcinák biztonságosságával kapcsolatban. CsaládOrigoElőzd meg a bajt - Ezek a leggyakoribb nyári balesetekhttp://www.life.hu/csalad/20160628-a-leggyakoribb-nyari-turista-balesetek.htmlNyár, vakáció, önfeledt szórakozás, no meg a tipikus turistabalesetek. Ne hagyd, hogy a felelőtlenség megkeserítse a kikapcsolódást, inkább előzd meg a bajt. Mutatjuk, hogyan védd ki a leggyakoribb nyári baleseteket. Család--Így puhítsd meg a szülőket, hogy fesztiválra mehess http://www.life.hu/csalad/20160623-hogyan-puhitsd-meg-a-szuleidet-hogy-elmehess-egy-fesztivalra.htmlAz első fesztiválozás örök élmény marad – gyereknek és szülőnek egyaránt. A gyereknek a felhőtlen szórakozás miatt, a szülőknek pedig az aggodalommal fűtött álmatlan éjszakák miatt. De hogyan lehet meggyőzni egy anyukát vagy apukát, hogy elengedje csemetéjét az éjszakába? Jól bevált tippek következnek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.