fogyás Mel B Spice Girls
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Spice Girl teste elképesztő átalakuláson ment keresztül az utóbbi hónapokban. 

14 kilót fogyott mostanában az America's Got Talent 41 éves zsűritagja. Az énekesnő a napokban Ibizán nyaralt, itt mutatta meg az utóbbi hónapok kitartó munkájának eredményét. A világsztár férje, Stephen Belafonte társaságában élvezte a habokat.

Forrás: Instagram/Mel B

Mel B a közösségi oldalán elárulta azt is, minek köszönheti a súlyvesztést. "Kőkeményen dolgoztam ezen a testen, mindenki elhiheti, nagyon nem volt könnyű. Rengeteg akaraterő kellett hozzá; minden buliban én voltam az, aki semmit sem ivott, majd másnap én keltem csak korán edzeni. De megérte."

Ezzel mi is abszolút egyetértünk: csak így tovább, Mel B!

Tücskök, férgek, giliszták, lárvák – a legjobb ételek diétázóknakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160704-a-rovarok-a-jovo-etelei-es-meg-a-fogyokuraban-is-segitenek.htmlÉhes vagy? Mit szólnál egy kis fűszeres szöcskéhez némi kukacmártással? A legtöbb nyugati embernek egy ilyen fogás gondolatától is felfordul a gyomra, pedig a rovarfogyasztás a világ számos pontján bevett gyakorlatnak számít, főként kiváló tápértéküknek köszönhetően. Ez Zsír!--Ennél szexibb popsiedzést még soha életedben nem láttál!http://www.life.hu/ez-zsir/20160704-popsi-edzes-guggolas-videon-katarina-konow-sved-fitneszmodell.htmlA 23 éves svéd fitneszmodell testvérével végzi az egyik legjobb farizomgyakorlatot, a guggolást - de nem akárhogyan! Ez Zsír!OrigoHatalmasat nőtt Ábel Anita kislánya - 8 éves a kis Lucahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160703-hatalmasat-nott-abel-anita-kislanya.htmlA színésznő kislánya második osztályba megy. Anita a nyaralásukról mutatott apa-lánya fotót. Ez Zsír!--Sokkoló! Johnny Depp durván lefogyott az utóbbi hetekben http://www.life.hu/ez-zsir/20160704-johnny-depp-mar-nem-onmaga-durvan-lefogyott-a-vilagsztar-foto.htmlBár a sztár keményen végigbulizta az elmúlt hónapokat, mégsem sikerült eltitkolnia, hogy mennyire megviselték őt a történtek. A jelek szerint rengeteget fogyott és egyáltalán nem boldog. Ez Zsír!--Nem tudsz lefogyni? Íme, 4 dolog, ami miatt nem sikerülhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160702-4-dolog-ami-miatt-a-fogyokura-kudarcba-fullad.htmlEleinte hatalmas lelkesedéssel és akaraterővel vetjük bele magunkat a fogyókúrába, de azonnali eredmények hiányában gyakran feladjuk. Íme, néhány ok, ami miatt nem sikerül megszabadulni a feleslegtől. Ez Zsír!ThinkstockBikinit húzott a 90 éves nagyi! Csak ámulunk az alakjánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160702-irene-kearney-90-eves-ausztral-nagymama-bikinit-huzott-a-kommentelok-elajultak-az-alakjatol.htmlA nagymama egymaga bizonyítja, hogy nem számít hány éves is vagy! 90 évesen takargatás helyett bikinit húzott, és mindenkit ámulatba ejtett. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.