Lejáratta magát a zsűritag - Alig tudott járni a magas sarkújában

Mel B cipő platformcipő esés Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szezonok óta abszolút slágernek számítanak a toronymagas platformcipők. Rosszul gondoljuk, ha azt hisszük, hogy a sztárok már profik abban, hogyan is kell ezekben a bumfordi lábbelikben egyensúlyozni.

A manapság trendi platformcipők a sarokkal és a talprésszel együtt körülbelül plusz tizenöt centit tesznek a magassághoz - ezekben pedig nem könnyű járni. Ha azonban valaki állandóan reflektorfényben van, érdemes megtanulni a platform trükkjeit. Mel B-nek még mindig nem sikerült elsajátítania, hogyan is kell ezekben a cipellőkben közlekedni, így legutóbb kissé vicces szituációba keveredett.

Northfoto
Northfoto

Kattints és nézz formabontó cipőket!

Az X-Factor zsűritagja a napokban egy felvételre igyekezett fekete-fehér, optikailag karcsúsító ruhájában és fekete-arany platformjában, amikor csak egy nagyon kevés kellett ahhoz, hogy az egykori fűszeres lány ne essen egy hatalmasat. A sztárnak gondot okozott megtartani az egyensúlyát, a pofáraeséstől pedig csak az egyik gyors testőre mentette meg. Ha nem akar hamarosan ismét nevetségessé válni, Mel B-nek érdemes lenne megtanulni a platformcipő viselését egykori kolléganőjétől, Victoria Beckhamtől. A divattervezővé avanzsált anyuka ugyanis a paltformok istennője - ő még a közértben is ezekben közlekedik.

Tipp! Ördög Nóra mindent megmutatott! Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.