Sokkoló videó! 80 kilót adott le, de betakarózhatna a bőrével

Forrás: Thinkstock -
bőr diéta fogyás súlyfelesleg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diétás falatok, duzzadó izmok, tökéletes testek - megszokhattuk már, hogy a közösségi médiában ilyen képek fogadnak. Ám történetünk főszereplőjének elege lett, és ország-világ előtt mutatta meg, mi történt a bőrével, miután közel 80 kilótól szabadult meg.

A valóság vs. művilág harca már régóta elkezdődött, de sokan csak most jutottak el odáig, hogy megmutassák a világnak az igazi arcukat: a vékony modellek közé betörtek a plus-size modellek, a szétphotoshoppolt sztárok pedig igenis kikérik maguknak, ha rájuk sem lehet ismerni.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Egy fiatal srác nemrég egy megdöbbentő videóval rukkolt elő, melyben elmeséli a történetét: 158 kilósan gyűlölte magát, ezért döntött úgy, hogy ideje megszabadulni a feleslegtől, így leadott 80 kilót, ám

a bőre nagyon megsínylette az átalakulást.

illusztráció Forrás: Thinkstock

"Az emberek mindig azt mondják, hogy jól néznek ki a karjaim, de ez nem igaz. Látod? Izmosnak tűnik, de ha meghúzom a bőrt..." - meséli a fiú, majd sokkolja a nézőket a bőre nyúlánkságával. Ez még semmi, mert ezután lerántja a leplet, illetve a ruhát

a hasáról és combjáról is.

Bár a kamasz leszögezi, hogy a megereszkedett bőre rengeteg kellemetlen pillanatot szerez neki, mégis, megérte harcolni.

"Azért készítettem el ezt a videót, mert meg akarom mutatni az embereknek, hogy ha el akarsz érni vmit, akkor harcolj érte, úgy ahogy én tettem, még úgy is, ha ennek eredményeként lóg rajtam a bőr."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.