Kukkants be a világ legpinkebb emberének világába!

Forrás: Instagram -
Hollywood Pink rózsaszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az biztos, hogy 52 éves nő szemüveg nélkül is rózsaszínben látja a világot: pink ruhákat visel, pink házban lakik, ráadásul még a kutyája is pink.

Kitten Kay Sera 52 éves, Hollywoodban lakik, és már közel több mint egy millió fontot költött a pink mániájára.

Forrás: Instagram

Elmondása szerint 35 éve nem hordott semmit a rózsaszínen kívül, és azt is bevallotta, hogy rengeteg pénzt költött arra, hogy pink mámorban élje az életét.

„Néhányan inkább a furcsa jelzővel illetnek, de szerintem inkább vad és mesés vagyok.”

Kitten egy átlagos napján felépred a pink ágyában, felveszi a pink ruhácskáját, megmossa az arcát majd megeteti Miss Puszi nevű kutyáját, naná, hogy rózsaszín tányérból. De a legfontosabb: Miss Puszi is rózsaszín,

egy állatorvos által jóváhagyott cékla levének köszönhetően.

Forrás: Instagram

„A férfiak, akik eljöttek hozzám, mind megdöbbentek a szenvedélyem láttán. Csak egyszer fordult elő, hogy egy férfi nem szólt a pink miatt. Meglepődtem. Végül megkérdeztem a vacsora közben, hogy mit gondol a rózsaszín lakásomról - azt mondta, színvak és minden szürkének lát” - mesélte lelkesen Kitten.

Elrabolta exfeleségét, majd magára gyújtotta a házát a kocséri férfihttp://www.life.hu/news/20160705-el-ra-bolta-exfe-le-se-get-majd-ma-gara-gyuj-totta-a-hazat-a-ko-c-seri-ferfi.htmlRejtélyes haláleset áldozata lett egy férfi, akinek holttestét a kigyulladt kocséri házában találták meg a tűzoltók. Nagyon valószínű, hogy nem baleset történt. A rendőrség újabb részleteket árult el az ügyről. News--Elrabolta exfeleségét, majd magára gyújtotta a házát a kocséri férfihttp://www.life.hu/news/20160705-el-ra-bolta-exfe-le-se-get-majd-ma-gara-gyuj-totta-a-hazat-a-ko-c-seri-ferfi.htmlRejtélyes haláleset áldozata lett egy férfi, akinek holttestét a kigyulladt kocséri házában találták meg a tűzoltók. Nagyon valószínű, hogy nem baleset történt. A rendőrség újabb részleteket árult el az ügyről. News--Egy horrorfilmre ült be a moziba, majdnem belehalt - Megkéselték! (18+)http://www.life.hu/news/20160704-egy-horrorfilmre-ult-be-a-moziba-majd-megkeseltek.htmlCsak egy horrorfilmet akart megnézni, de a moziban horrorrá vált az élete: a nyakába, karjába és tüdejébe is beledöfte a kést egy fekete, raszta hajú, 23 év körüli tettes, aki azonnal elmenekült. News--Hihetetlen! Marihuána-automaták landolhatnak a reptereken (18+)http://www.life.hu/news/20160704-marihuana-automatak-kerulhetnek-egy-repterre.htmlLeszállsz a jamaicai reptereken, utána pedig akár el is szállhatsz a marihuána-automatákból szerzett fűvel. Legalábbis ez a terv, miszerint bárki vásárolhat, csak egy formális engedélyre van szükség. News--Az amszterdami rendőrség megmentett egy szexbabát, mert azt hitték, hogy élő emberhttp://www.life.hu/news/20160629-az-amszterdami-rendorseg-megmentett-egy-szexbabat-mert-azt-hittek-hogy-elo-ember.htmlAz amszterdami rendőrség megmentett egy szexbabát, mert azt hitték, hogy egy eszméletlenül fekvő nő. News--Gyülekeznek az esőfelhők, elbúcsúzhatunk a nyárias időtőlhttp://www.life.hu/news/20160627-gyulekeznek-az-esofelhok-elbucsuzhatunk-a-nyarias-idotol.htmlGyőr-Moson-Sopron és Vas megye kivételével az egész országra figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a felhőszakadások és heves zivatarok miatt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.