Megszületett Emily Blunt és John Krasinski második gyermeke

Forrás: AFP/2016 Getty Images/John Sciulli -
Emily Blunt John Krasinski szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár kisbabája most már két hetes. 

A pár július 4-én jelentette be, hogy két héttel ezelőtt megszületett Violet. "Mi mással lehetne jobban megünnepelni ezt a napot, mint a nagy bejelentéssel: 2 hete világra jöt Violet" - írta a pár a Twitteren.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/John Sciulli

Emily-nek és John-nak már van egy kislánya: a kétvéves Hazel, aki már nagy izgalommal várta pici húgát.

Nyílt levél annak a nőnek, aki elfogadta Kiss Lászlótól a virágothttp://www.life.hu/csalad/20160704-nyilt-level-annak-a-nonek-aki-elfogadta-kiss-laszlotol-a-viragot.htmlHétről hétre bukkannak fel a médiában nők, gyermekek ellen irányuló vagy családon belüli erőszakos cselekményekről szóló hírek. Már ez a gyakoriság is sokkolóan hathat, azt azért mindenképpen meg kell említeni, hogy a nyilvánosságra kerülő esetek csak a jéghegy csúcsát jelentik. CsaládOrigoZoe Saldana: "Sajnálom azokat a nőket, akik a szülés után edzenek" http://www.life.hu/csalad/20160705-zoe-saldana-a-szulesrol-a-szineszno-oszinten-meselt-a-csaladjarol-es-a-gyermekeirol.htmlAz anyaság bizony még Hollywoodban sem könnyű. Erről az Avatar gyönyörű sztárja is tudna mesélni sőt szokott is, méghozzá halálosan őszintén. Család--A nap hőse: A hús-vér Aranyhaj egy jó ügyért kopaszra nyíratta a fejéthttp://www.life.hu/csalad/20160704-a-nap-hose-az-elo-aranyhaj-egy-jo-ugyert-kopaszra-nyiratta-a-fejet.htmlA 16 éves lány évekig növesztette a haját, ám egy napon úgy döntött, hogy megszabadul a hajkoronájától. CsaládOrigoBlake Lively bikiniben mutatta meg terhespocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20160704-blake-lively-bikiniben-mutatta-meg-terhespocakjat.htmlA színésznő második gyermekét várja, és akárcsak az első terhessége alatt, most is szuper formában van. Család--Válik az Ízek, imák szerelmek írónőjehttp://www.life.hu/csalad/20160702-valik-az-izek-imak-szerelmek-ironoje-elizabeth-gilbert.htmlElizabeth Gilbert a Facebook-oldalán tette közzé a válás hírét. Család--Siker és tragédia - Családi drámák a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/csalad/20160701-csaladi-tragediak-halalesetek-a-sztarok-eleteben.htmlMindig mosolyogni, mindig boldognak és elégedettnek látszani - a reflektorok fényében a hírességeknek tökéletesnek kell látszaniuk. Még akkor is, ha lelkük mélyén mérhetetlen fájdalom bujkál. Az alábbi sztároknak a sikeres karrier mellett megannyi családi tragédiával kellett megbirkózniuk. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.