Zoe Saldana: "Sajnálom azokat a nőket, akik a szülés után edzenek"

fotó színésznő gyerekek család Zoe Saldana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az anyaság bizony még Hollywoodban sem könnyű. Erről az Avatar gyönyörű sztárja is tudna mesélni sőt szokott is, méghozzá halálosan őszintén. 

A dominikai-Puerto Ricó-i származású szépség és férje, Marco Perego olasz képzőművész 2013 júniusa óta házasok, 2014 novemberében pedig megszülettek ikerfiaik, Cy Aridio Perego-Saldana és Bowie Ezio Perego-Saldana is. A színésznő most az Allure magazinnak nyilatkozott az anyaság nehézségeiről.

Forrás: Facebook/ Zoe Saldana

"Mindenki azt mondta, hogy a pelenkázás egyáltalán nem gáz, ha a saját gyerekednek csinálod.
De tudod mit? Én egyszerűen képtelen vagyok rá. A végére tiszta sz*r lesz minden. Sz*r van a gyereken, sz*r van rajtam, sz*r van a hajamon. Én meg csak állok ott, hogy ez mégis hogy történt. (...)

Nagyon sajnálom azokat a nőket, akik annyira elszántak, hogy már három hónappal a szülés után csúcsformában akarnak lenni. Ez az időszak inkább a szoptatásról, az alvásról és az otthon ülésről kell hogy szóljon. Könyörgöm, még csak három hónapos a gyereked!

Ugyan hova kéne edzened?!" - mondta a sztár, aki kissé felháborodott az ilyen édesanyák láttán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.