Zoe Saldana: "Sajnálom azokat a nőket, akik a szülés után edzenek"

fotó színésznő gyerekek család Zoe Saldana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az anyaság bizony még Hollywoodban sem könnyű. Erről az Avatar gyönyörű sztárja is tudna mesélni sőt szokott is, méghozzá halálosan őszintén. 

A dominikai-Puerto Ricó-i származású szépség és férje, Marco Perego olasz képzőművész 2013 júniusa óta házasok, 2014 novemberében pedig megszülettek ikerfiaik, Cy Aridio Perego-Saldana és Bowie Ezio Perego-Saldana is. A színésznő most az Allure magazinnak nyilatkozott az anyaság nehézségeiről.

Forrás: Facebook/ Zoe Saldana

"Mindenki azt mondta, hogy a pelenkázás egyáltalán nem gáz, ha a saját gyerekednek csinálod.
De tudod mit? Én egyszerűen képtelen vagyok rá. A végére tiszta sz*r lesz minden. Sz*r van a gyereken, sz*r van rajtam, sz*r van a hajamon. Én meg csak állok ott, hogy ez mégis hogy történt. (...)

Nagyon sajnálom azokat a nőket, akik annyira elszántak, hogy már három hónappal a szülés után csúcsformában akarnak lenni. Ez az időszak inkább a szoptatásról, az alvásról és az otthon ülésről kell hogy szóljon. Könyörgöm, még csak három hónapos a gyereked!

Ugyan hova kéne edzened?!" - mondta a sztár, aki kissé felháborodott az ilyen édesanyák láttán.

Nyílt levél annak a nőnek, aki elfogadta Kiss Lászlótól a virágothttp://www.life.hu/csalad/20160704-nyilt-level-annak-a-nonek-aki-elfogadta-kiss-laszlotol-a-viragot.htmlHétről hétre bukkannak fel a médiában nők, gyermekek ellen irányuló vagy családon belüli erőszakos cselekményekről szóló hírek. Már ez a gyakoriság is sokkolóan hathat, azt azért mindenképpen meg kell említeni, hogy a nyilvánosságra kerülő esetek csak a jéghegy csúcsát jelentik. CsaládOrigoKiderült! Varga Viktor és szerelme ekkorra várják az első gyermeküket http://www.life.hu/csalad/20160704-varga-viktor-szeretne-majd-gyereket-elarulta-mikor-johet-az-elso-kisbaba-video.htmlMeglepő vallomást tett a minap Cinthya Dictator jelenlegi kedvese: ha úgy alakul, jöhet a kisbaba. CsaládFotó: Marton Szilvia - OrigoSiker és tragédia - Családi drámák a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/csalad/20160701-csaladi-tragediak-halalesetek-a-sztarok-eleteben.htmlMindig mosolyogni, mindig boldognak és elégedettnek látszani - a reflektorok fényében a hírességeknek tökéletesnek kell látszaniuk. Még akkor is, ha lelkük mélyén mérhetetlen fájdalom bujkál. Az alábbi sztároknak a sikeres karrier mellett megannyi családi tragédiával kellett megbirkózniuk. CsaládAFPNádai Anikó: "Öt bébiszittert fogyasztottunk el, amíg a Farmon voltunk"http://www.life.hu/csalad/20160702-nadai-aniko-ot-bebiszittert-fogyasztottunk-el-amig-a-farmon-voltunk.htmlNem volt könnyű dolga Nádai Anikónak, amikor a Farmot vezette. No, és a kis Patrik bébiszittereinek sem.Család--Előzd meg a bajt - Ezek a leggyakoribb nyári balesetekhttp://www.life.hu/csalad/20160628-a-leggyakoribb-nyari-turista-balesetek.htmlNyár, vakáció, önfeledt szórakozás, no meg a tipikus turistabalesetek. Ne hagyd, hogy a felelőtlenség megkeserítse a kikapcsolódást, inkább előzd meg a bajt. Mutatjuk, hogyan védd ki a leggyakoribb nyári baleseteket. Család--Sosem látott felvétel került elő David Beckhamről és fiáról: fotó! http://www.life.hu/csalad/20160628-david-beckham-es-legidosebb-fia-egy-kepen-igy-szurkolt-edesapjanak-brooklyn.htmlA világhírű focista le sem tagadhatná, mennyire imádja a gyermekeit. Pár órája egy bájos családi fotó tűnt fel az egyik közösségi oldalon. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.