Titokban ment férjhez a szépséges Zoe Saldana

lakodalom esküvő házasság eljegyzés gyűrű Zoe Saldana Bradley Cooper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a nyár közepén kimondta a boldogító igent Bradley Cooper exe, Zoe Saldana, mostanáig azonban sikerült eltitkolnia a jóhírt - írja a Daily Mail.

Zoe Saldana, aki korábban azt nyilatkozta, hogy talán majd egy nővel éli le az életetét, idén januárban szakított sokadszorra Bradley Cooperrel. Nem sokkal később ismerkedett meg művész barátjával, Marco Pergeoval, akihez júliusban hozzá is kötöte az életét. Titokban és minden felhajtást kerülve mondták ki az igent.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A sajtó teljes kizárásával tartott esküvőn csak a szűk család volt jelen, az elmondások szerint különösen meghitt volt az egész. A gyors esküvő miatt persze azonnal felröppent a hír, hogy az Avatar sztárja esetleg babát vár. Amíg azonban erre fény derül, nézzük meg Zoe eljegyzési gyűrűjét, melyet most már bátran mutogat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.