CCCC – az új őrület! De mit takar ez a négy betű? Larion Oscar sminkmester elárulja, és azt is, hogyan viseld!

CCCC – azaz a CC krém, a ciánkék és a cékla összhangja, ami frissítően hat a fülledt, nyári szezonban. Ha aktuális akarsz lenni, és szereted az újdonságokat, akkor mindenképp próbáld ki.
Az arctisztítás, hidratálás után minimalizáld a pórusokat a kedvenc bőrtökéletesítő primereddel. Majd próbáld ki a CC krémek új generációját. 

Forrás: Thinkstock

Ez a színezett hidratálókrém nagyon jó fedőképességű, magas fényvédelemmel ellátott kozmetikum, ami egész nap biztosítja a védelem mellett a tökéletes kinézetet.  Mivel ebben a szezonban a légiesen friss, fényes bőrtónus a trend, a púdert el is hagyhatod. Ha mégis szükséged lenne rá, akkor csak a T-zónát púderezd le, hogy az arc többi része természetesen ragyogjon. Élénkítsd a szemöldököd színét a hajtöved színével harmonizáló szemöldökceruzával vagy porral, majd alaposan fésüld ki a felesleget. 

Öltsd magadra a tengerpart színeit és hangulatát!
Tengerparti nyaralásra készülsz? Egész napos strandolás és romantikus esti vacsorák várnak rád? Larion Oscar most elárulja, milyen sminktermékekkel készülj a nyaralásra.

Szemhangsúlyos smink 

Ha a szemhangsúlyos sminket kedveled, akkor próbáld ki a ciánkék árnyalatot. 

 

Forrás: AFP

Érdemes tartós, vízálló szemhéjkrémet választanod, hogy ne kenődjön el. Ebben a szezonban a kék összes árnyalata divatos, de a napbarnított bőrön a fémesebb árnyalatok mutatnak jobban. Tedd a szemzugtól ívesen, egy picit a mélyítővonal felett húzd egyenesen túl a szemöldök külső széléig, majd kösd össze a külső szemzuggal. A körülhatárolt területre egységesen vidd fel a színt, és már kész is a trendi ciánkék tekintet. Szempilláidat a magas páratartalom miatt vízálló fekete szempillaspirállal bolondítsd meg. Ajkaidon jól mutat ehhez az izgalmas sminkhez a nude ajakrúzs.

Szájhangsúlyos smink 

Amennyiben ajakhangsúlyos sminket szeretnél a bőregységesítés után, élénkítsd a szemöldöködet, hogy friss legyen a tekinteted. A szemhéjadra tegyél bronzárnyalatú szemhéjkrémet, a szemzugba egy kis highlightert, majd vízálló spirállal fesd ki a pilláidat. Ajkaidat kontúrozd az érzéki céklaárnyalatú ajak-kontúrceruzával, majd satírozd ajkad egészére a színt, hogy egységes és tartós legyen rajta a rúzs. 

Forrás: AFP

A végén fesd ki az ajkaidat az üdítően szenvedélyes árnyalatú ajakrúzzsal. Körmeid színe legyen harmonizáló árnyalatú a fő színnel, mindkét smink esetében. 

Az üde és ragyogó bőrért – Arcápolási tippek nyárra!
Nyáron is nagyon fontos a körültekintő arcápolás a korosztálynak, valamint a bőrtípusnak megfelelően. Fogadd meg Larion Oscar tippjeit!