Öltsd magadra a tengerpart színeit és hangulatát! Ezek a legszebb nyári sminkek

Forrás: Dreamstime -
szépségápolás smink tengerpart nyaralás vakáció2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tengerparti nyaralásra készülsz? Egész napos strandolás és romantikus esti vacsorák várnak rád? Larion Oscar most elárulja, milyen sminktermékekkel készülj a nyaralásra.

Ha a komfortzónád megkívánja, hogy stílusos legyél a tengerparton, akkor érdemes alaposan megválogatni a sminktermékeket.

A napozást azonban mindenképpen kerüld sminkben! Ilyenkor maximum vízálló szempillaspirál, fényvédővel ellátott ajakbalzsam és a színes körömlakk legyen rajtad a vízparton.

Forrás: Dreamstime

Nyáron különösen fontos a körültekintő arcápolás. A nagy meleg kitágítja a pórusokat, ezért használj pórusösszehúzó krémet a színezett hidratálókrém alá. Az alapozót nyáron pihentesd. Válassz könnyű textúrát, mint a BB vagy CC krémek, amik bőrápolókban gazdag összetételűek, valamint fényvédővel ellátott kozmetikumok. A szem felfrissítésére előnyösebb, ha fényvisszaverő, könnyű textúrájú highlightert használsz, amit az ujjaddal könnyen felvihetsz.

A por állagú termékek nem engedik át a fényt, így azokat kerüld, mert foltosan barnulhatsz le, ha túl sokat időzöl a napon.

Forrás: Dreamstime

A szemedre használj tartós és vízálló szemhéjkrémet vagy szemceruzát, ezek előnye, hogy rugalmas textúrájúak, így mindenki bátran használhatja őket. A krémes textúrának köszönhetően lágy lesz a tekintet, és szikrázóan izgalmas. Ha vékony rétegben viszed fel, és egyenletesen eloszlatod a szemhéjon, nem kell attól tartanod, hogy összeáll majd egy csíkba. Ezeket a termékeket többféleképpen használhatod, teheted a mozgó szemhéj egészére, de lehet csak a tusvonalban vagy a vízvonalban használni, így más-más hatást érsz el vele. A napbarnított bőrhöz jól passzol az arany, a pezsgő és a bronz fény, ha természetes hatású szemkiemelésre vágysz.

Vibráló hatáshoz válassz hideg színeket, mint a lila, az izgalmas kékek, a türkizzöld, a lime, a ciánkék, a türkizkék, vagy a nagyon izgalmas zöld árnyalatokat barackkal és vajsárgával kombinálva. De keverheted is a színeket a különleges hatások eléréséhez.

Forrás: Dreamstime

Szempilláidat minden esetben vízálló szempillaspirállal fesd ki! A természetesen ragyogó orcák kialakításához a krémpirosítókat, bronzosítókat részesítsd előnyben. Előnyük, hogy kontúrmentesen, gyönyörű átmenettel tudod összemosni őket a BB krémeddel, és rugalmasan idomulnak az arcodhoz.

Nyáron is fektess nagy hangsúlyt az ajakápolásra. Gazdagon kend be kedvenc kókuszolaj alapú ajakápolóddal az ajkaidat, és kész is a tökéletesen hidratált, természetes ajak.

Ha kedved úgy tartja, utána jöhetnek a vizes bázisú, áttetsző szájfények vagy rúzsok. Kerüld a csillámos textúrákat! Buli ide vagy oda, soha ne aludj sminkben. Mindennap frissen készítsd el a sminkedet, és este alaposan mosd le vízálló lemosókkal. A kétfázisú lemosók és a micellás vizek kíméletesek, de még a vízálló szempillaspirált is könnyedén oldják.

Szuperdögös smink fesztiválra! Így készítsd el!http://www.life.hu/trend/20160621-dogos-smink-fesztivalra.htmlSzeretnél kitűnni a tömegből? Szeretnél igazán dögös fesztiválozó lenni? Várady Polett most elárulja, milyen sminket készíts a nagy bulira. Trend--Eszméletlen fesztiválkörmök, amiket te magad is meg tudsz csinálni!http://www.life.hu/trend/20160620-eszmeletlen-fesztivalkormok-hazilag.htmlItt a nyár, kezdődik a fesztiválszezon! A fesztivál szó hallatán valószínűleg mindenkinek a bohém színek és a vidámság jut eszébe, ezért egy igazán bolondos, színpompás manikűrt álmodtam meg a témához. Trend--5 dolog, amit soha ne vegyél fel fesztiválrahttp://www.life.hu/trend/20160609-5-dolog-amit-soha-ne-vegyel-fel-fesztivalon.htmlIgaz, hogy a fesztiválok a divat szempontjából a szabadságot, a határtalanságot, a szabályok elhagyását jelentik, mégis van néhány tiltólistás dolog, amire nagyon is érdemes odafigyelni. Nézzük, melyek ezek! TrendOrigoIdd magad szépre! Próbáld ki a 24 órás nagy nyári italkúráthttp://www.life.hu/trend/20160609-idd-magad-szepre-probald-ki-a-nagy-nyari-italkurat.htmlBőrünk egészségének és szépségének megőrzése nem csupán azon múlik, mikkel kenjük, hanem azon is, hogy belülről mikkel tápláljuk. Most arra adunk ötleteket, milyen folyadékok fogyasztásával tudod elérni, hogy bőröd egészséges és fiatalos maradjon. Következzen a 24 órás nagy nyári italkúra. TrendOrigoKecskeszőrrel kipótolt szemöldök? Igen, volt amikor ez volt a trend!http://www.life.hu/trend/20160608-szemoldoktrendek-kleopatratol-mona-lisan-at-napjainkig.htmlTudtad, hogy volt idő, amikor kecskeszőrrel pótolták a szemöldököt? Vagy észrevetted már, hogy Mona Lisának egyáltalán nincs is szemöldöke? Íme, a történelem öt talán leglátványosabb, legmeghökkentőbb szemöldöktrendje. TrendOrigoAz 5 legnagyobb hiba, amit semmiképpen ne kövess el az esküvőd napjánhttp://www.life.hu/trend/20160610-tipikus-hibak-amiket-minden-menyasszony-elkovet.htmlTény, hogy a legtöbb menyasszony túlszervezi az esküvőjét, és így sokszor pont a lényeg vész el. De nem is csoda: olyan komoly iparág épült már az egész esküvősdi köré, hogy az ember hajlamos teljesen beleveszni, vagy még rosszabb, belebolondulni az egész szervezésbe. Hogy megkönnyítsük éppen menyasszonyi teendőiket ellátó olvasóink helyzetét, megosztunk most velük 5 tipikus hibát, amit mindenki elkövet az esküvőszervezés közben. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.