Bokszkarrierje után biztonsági őrnek állt Erdei Zsolt?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Balaton Sound biztonsági őr ökölvívás Erdei Zsolt bokszoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Európa- és világbajnok ökölvívót a Balaton Sound VIP-részlegén látták, amint egy őrző-védő cég egyenruhájában a rendre vigyázott.

"Nyilván ez nem az új munkaköröm, ez csak egy ilyen egyszeri megjelenés. Inkább PR-fogás, mint munka, de persze ha valami lenne, akkor kellene segédkeznem, de szerencsére még nem kellett" - mondta a Blikknek Zsolt. Az őrző-védő cég vezetője Zsolt jó barátja, ő kérte fel a bajnokot erre a munkára.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Erdei elmondta, hogy nagyon szívesen tett eleget a felkérésnek, így legalább végre kicsit szétnézett a fesztiválon. Sosem volt még a Balaton Soundon, és már azt is tudja miért: nem szereti a tömeget és a hangzavart, inkább visszahúzódva, nyugalomban él.

Erdei Zsolt jelenleg Bacskai Zsolt ökölvívó karrierjét egyengeti, aki ott lesz az olimpián, de nincs kizárva, hogy egyszer majd tényeg bizonsági őrnek áll, ha arra lesz szükség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.