Széttett lábakkal ünnepelt Serena Williams - Fotó

győzelem Serena Williams Wimbledon (tenisz)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világelső Serena Williams megvédte címét a wimbledoni teniszbajnokság női versenyének szombati döntőjében. Örömében pedig akkorát terpesztett, hogy csodájára jár a világ.

Williams a fináléban szoros csatában győzte le a német Angelique Kerbert. Ez volt Serena Williams hetedik wimbledoni sikere egyesben, ezzel az örökrangsorban beérte a német Steffi Grafot.

Forrás: MTI

A meccs legemlékezetesebb pillanata az volt, mikor a végén a kigyúrt Serena földre dobta magát és égnek álló lábakkal terpesztett be a közönségnek. Ki tudja, hogy ők is annyira örültek-e...

Brutálisat villantott Tücsi a Soundon!http://www.life.hu/trend/20160710-brutalisat-villantott-tucsi-a-soundon.htmlTestével védte meg párja Kulcsár Edinát!http://www.life.hu/sztarok/20160710-testevel-vedte-meg-parja-kulcsar-edinat.htmlŐrülten szexi! Vademberré változott David Beckham - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160710-vademberre-valtozott-david-beckham-horgaszos-foto.htmlÍgy akasztotta ki Király Gábor Cristiano Ronaldóthttp://www.life.hu/drlife/20160710-igy-mergelte-fel-kiraly-gabor-cristiano-ronaldot-az-eb-n.htmlA mindig dögös Jakabos Zsuzsanna csodás helyről csekkolt behttp://www.life.hu/sztarok/20160710-jakabos-zsuzsanna-uszono-csodas-helyrol-csekkolt-be-gibraltar.htmlNe! Berki Krisztián önkéntesként fog dolgoznihttp://www.life.hu/sztarok/20160710-berki-krisztian-onkenteskent-fog-dolgozni-vizi-es-eletmento-lesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.