Furcsa zajokat hallasz? Megmagyarázhatatlan villanásokat látsz? Sokan tapasztalnak az otthonukban furcsa jelenségeket. Valaki legyint ezekre, más túlvilági üzenetként tekint rájuk. Te melyik csoportba tartozol?

Hajnali felriadás

Minden éjjel ugyanabban az időben – például hajnali háromkor – felriadsz valamire? Lehet, hogy a túl sok koffein az oka, de az is lehet, hogy egy kóborló lélek ébreszt fel. A médiumok szerint hajnali 3 és 5 óra között a legvékonyabb a határ a mi világunk és a szellemvilág között, ezért van, hogy sokan ebben az időintervallumban riadnak fel.

Forrás: Origo

Megmagyarázhatatlan illatok

Életedben nem dohányoztál, de hirtelen mintha cigarettafüstöt éreznél otthonod falai között? Esetleg rég elment nagymamád isteni sütijének illata csapja meg az orrod? A szellemek gyakran illatokkal, különböző ismerős szagokkal üzenik, hogy még mindig veled vannak. Ezeket megérezve szeretet és nosztalgia járja át a szíved. 

Folyton visszatérő elektromos problémák vagy örökké elromló vízvezeték 

Egy szeretted szelleme természetesen nem szeretne neked rosszat, nem szeretné rád hozni a frászt, inkább valamilyen kíméletes módszerrel hívja fel magára a figyelmed. De van, hogy az embert nem egy rokona, hanem egy idegen szellem kísérti. Ilyen esetben előfordulhat, hogy a csintalan lélek megnyitja a csapot, esetleg le-fel kapcsolgatja a villanyt, vagy nyitogatja a nyikorgó ajtót. Ezek a szellemek lehet, hogy ahhoz a házhoz tartoznak, amely valamikor az ő otthonuk volt, de amelyben jelenleg te élsz – számukra tehát te betolakodó vagy. Ezekben az esetekben hiába cseréled ki mondjuk a villogó villanykörtét, vagy hívsz villanyszerelőt, hogy elhárítsa a problémát, a megmagyarázhatatlan fényjáték újra és újra vissza fog térni.

Forrás: Origo

Végtelenbe futó számok

Elhunyt szeretted többféle módon is megpróbálhatja a tudtodra adni, hogy jelen van – üzenhet például „végtelen számokkal”. Ha például gyakran előfordul veled, hogy az órára pillantva a kijelző pont 11:11-et vagy akár 22:22-t mutat, akkor még az is előfordulhat, hogy valaki jelezni próbál neked. Az ismétlődő számok a végtelenséget szimbolizálják, amivel a szellem azt próbálja neked üzenni, hogy még mindig veled van.

Szokatlan hőmérséklet-változások

A szellemek jelenlétének egyik legklasszikusabb jele, mikor egy szobában – a zárt ablakok és csukott ajtó ellenére – a lakók megmagyarázhatatlan hőváltozást tapasztalnak. A hirtelen rád törő hidegrázás a kóborló lelkek jelenlétének egyik jele lehet.