Victoria és David Beckham egyetlen szem lánya pár nappal ezelőtt ünnepelte születésnapját. A büszke édesanya csak egy cuki közös képet szeretett volna, ám a bejegyzéssel maga ellen fordította a rajongóit. 

"Boldog születésnapot kislányom! Mindannyian szeretünk! Csókol téged apuci és anyuci" - írta a fotó mellé Victoria, aki épp egy cuppanós szájrapuszit vált a kis Harperrel. Az exfutballsztár szerint lánya és felesége a minap együtt nézték meg a világhírű lánybanda filmjét, a Spice World-öt, melyet a család végül együtt próbált eltáncolni. A követőket azonban nem hatotta meg a bejegyzés: sokan betegesnek és undorítónak nevezték a dolgot, és nem értik, hogy az édesanya miért a szájára adott puszit a kis csöppségnek.  

Forrás: Instagram/Victoria Beckham
Így vélekedik szexuálpszichológus Berki és Nati "csókjáról"
Ahogy mi is megmutattuk, Nánási Pál fotókat készített Berki Krisztiánról és kislányáról, Natasa Zselykéről. A képek enyhén szólva is megosztották a kommentelőket, többen felháborítónak tartják, hogy az apa szájonpuszilja gyermekét. A Life.hu olvasóit is megkérdeztük erről, a szavazók több mint fele elfogadhatatlannak tartja ezt a fajta szeretetkifejezést.