Channing Tatum megható üzenettel köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

Forrás: AFP/Angela Weiss -
üzenet házassági évforduló Channing Tatum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de létezik egy nő, akinek megadatott, hogy Channing Tatummal töltse a mindennapjait, ráadásul ma 7 éve házasok.

Channing Tatum és felesége, Jenna Dewan Tatum az egyik kedvenc házaspárunk, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy pont ma kerek 7 éve, hogy összeházasodtak. Sőt, a páros 11 éve boldogítja egymást, és már egy közös kislánnyal is büszkélkedhetnek.

7 years ❤️

Jenna Dewan Tatum (@jennaldewan) által közzétett fénykép,

Természetesen erről a színész sem feledkezett meg, és reggel az Instagramon köszöntötte fel a feleségét.

"Ez a nő, 11 év együtt, 7 év házasság. Boldog évfordulót, Cake! Köszönöm, baby, szeretlek. Plusz hűűűűűű, de jól nézel ki!"

This woman, 11 years together, 7 married. Happy anniversary Cake. Thank you baby I love you. Plus you look daaaaaaaaanmm!!!

Channing Tatum (@channingtatum) által közzétett fénykép,

Talmácsi Gábor ismét szingli: Szakított modell barátnőjévelhttp://www.life.hu/intim/20160712-talmacsi-gabor-ismet-szingli-szakitott-a-baratnojevel.htmlMegdöbbentő hír látott napvilágot: állítólag egy rejtélyes szőke nővel látták Talmácsi Gábort. A páros az Uzsoki Utcai Kórház szülészeti osztályán bukkant fel. Mindez azért is érdekes, mert a motoros nemrég szakított modell barátnőjével. IntimFotó: Zsigmond László/Life.huA klitorisz alá fecskendezett vér a tuti orgazmus titka (18+)http://www.life.hu/intim/20160711-noi-kisokos-igy-kenyeztesd-a-csiklot-a-tuti-orgazmusert.htmlA garantált orgazmus elérésével kecsegtet egy új eljárás, ami elsőre inkább bizarrnak tűnik, mintsem ígéretesnek. IntimOrigoVérontás, többszörös orgazmus és fogyás - Mindezt a piócáknak hálahttp://www.life.hu/intim/20160704-tobbszoros-orgazmus-fogyas-mindezt-pedig-a-piocaknak-hala.htmlTörténetünk főszereplője, a 48 éves Aleksandra váltig állítja, hogy a piócáknak köszönhetően búcsúzhatott el a súlyfeleslegétől, és üdvözölhette az életében a többszörös orgazmust. IntimOrigoÉvek múltán a hús-vér férfiakat leváltják a robotok?http://www.life.hu/intim/20160701-evek-multan-a-hus-ver-ferfiakat-levaltjak-a-robotok-vagy-megsem.htmlKönnyen lehet, hogy 10 éven belül robotra cserélhetik a férfiakat az ágyban a nők - közölte Dr. Ian Pearson egy tanulmányban. IntimOrigoHoppá! Kanye West új klipjében Rihanna, Taylor Swift és még 9 világszár levetkőzött (18+)http://www.life.hu/intim/20160626--kanye-west-uj-klipje-olyan-mint-egy-porno-csak-hiressegekkel.htmlA világsztárok manapság szó szerint kivetkőztek magukból: például Rihanna mellbimbóit még az is látta, aki nem akarta, de ha mégis a ritka kivételek közé tartozol, akkor Kanye West legújabb klipjében pótolhatod ezt a felejthetetlen élményt! Intim--Hoppá! Kylie Jenner becsurrantott?http://www.life.hu/intim/20160623-kylie-jenner-bepisilt-vagy-megsem.htmlElképesztően ciki dolog történt Kylie Jennerrel, aki ráadásul számunkra érthetetlen módon közszemlére is tette a kínos pillanatról készült fotókat, amelyek alapján úgy tűnik, hogy a celeblány bepisilt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.