Kész, eldőlt: Channing Tatum a világ legcukibb apukája

buli parti jelmez beöltözés Magic Mike Step Up Channing Tatum Micimackó Halloween gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos színész Micimackónak öltözött be kislánya, Everly kedvéért.

Tudjuk, hogy valószínűleg minden édesapa megtenné ugyanezt a gyermekéért, de világsztárként égni egy Micimackó-jelmezben duplán fájhat. Channing Tatuméknál a napokban valamiféle elő-Halloween buli lehetett, a Step up és a Magic Mike sztárja ennek kedvéért öltötte magára ezt a rendkívül előnytelen maskarát.

Forrás: Instagram/Channing Tatum
Bizarr munkamegosztás: egy babát az anyuka, egyet az apuka hozott világra http://www.life.hu/csalad/20150910-gyermeket-szult-aj-kearns-a-transznemu-ferfi.htmlA Melbourne-ben élő apuka, A. J. Kearns és párja, Zu White szeretetben nevelik két közös gyermeküket. Családjuk mégsem nevezhető átlagos famíliának, az egyik gyermeket ugyanis az édesanya, a másikat viszont az édesapa hozta világra.Család--Channing Tatum teljesen megváltozott - Alig ismertünk rá!http://www.life.hu/trend/20150910-channing-tatum-bajusszal-es-pisztollyal-pozol-legujabb-filmjenek-forgatasan.htmlA Magic Mike sztárja igencsak meglepte a rajongókat, amikor arcán egy bajusszal szelfizett a minap. Gyorsan megnyugtatunk mindenkit: csak jelmez! TrendOrigoLL Junior megmutatta második kisfiát - A büszke apuka szerint rá hasonlíthttp://www.life.hu/csalad/20150831-ll-junior-megmutatta-masodik-kisfiat.htmlLL Junior igazán büszke apuka. Kisfia még meg sem született, de Junior biztos benne, hogy nagyon fog rá hasonlítani. Bizonyító fotót is közzétett.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huChanning Tatum megmutatja, mennyire imádja a sört az új lovahttp://www.life.hu/news/20150819-channing-tatum-sorrel-itatja-az-orokbefogadott-lovat.htmlIsmerd meg Channing Tatum új háziállatát, Smoke-ot, aki a jóképű színész szerint nagyon szereti a sör illatát. NewsOrigoÍme, a büszke apuka! Ismét megmutatta kislányát Vin Dieselhttp://www.life.hu/csalad/20150602-vin-diesel-ujra-megmutatta-kislanyat-pauline-t-egy-csaladi-fenykepen.htmlAz akciósztár közösségi oldalán tette közzé a kis Pauline-nal készült fényképét. Nagyon aranyos!Család--Így maszkírozták öregemberré Channing Tatumothttp://www.life.hu/sztarok/20150608-oregembernek-maszkirozva-szivatta-rajongoit-channing-tatum.htmlKi ne ismerné a világ egyik legszexibb pasijaként elkönyvelt Channing Tatumot? Amerika egyik kisvárosában a hölgyrajongók testközelből is megcsodálhatták őt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.