Instagramon rajoskodnak a kőgazdag dubaji tinik

Forrás: giphy.com -
elkényeztetett luxus szülő tini gazdagság család Dubaj Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hely, ahol a pénzes szülők elkényeztetett kölykei kutya helyett tigrist, esetleg gepárdot tartanak, ahol senki nem vagy, ha nincs egy rakat márkásabbnál márkásabb cipőd, ruhád, ha nincsenek méregdrága ékszereid, és nem áll néhány luxusjárgány a garázsban. Dubaj kőgazdag fiataljainak a bőre alatt is pénz van, és szívesen kérkednek vele a közösségi oldalakon. 

Elkényeztetett gazdag kölykök a világ minden táján vannak, és egy dologban mindannyian hasonlítanak: imádnak dicsekedni nem mindennapi életükkel a földi halandók előtt. Korábban írtunk már a fuerdajokról, azaz a második generációs kínai újgazdag suhancokról, bemutattuk a luxusmagániskolák vérlázító világát is, és mutattunk öt olyan amerikai tinit, akiknek az életét valószínűleg te is megirigyelnéd.

Csak egy átlagos délután Dubajban Forrás: giphy.com

Most a Perzsa-öböl felé vesszük az irányt, Dubaj ugyanis igazi aranybánya, talán itt a legmagasabb az egy négyzetméterre jutó burzsuj kölykök száma. Az Instagramon egy külön gyűjtőoldalt is létrehoztak nekik, Rich Kids of Dubai néven. Ha valaki szabadidejében pórázon sétáltatott nagymacskákról, méregdrága órákról, cipőkről, autókról, magyarán a dubaji luxuséletről szeretne már-már bicskanyitogató képeket nézegetni, akkor érdemes végiglapozni.

Te még házi macskát tartasz? Pff.

A dubaji burzsuj fiatalok túlléptek a perzsa vagy sziámi cicák szintjén, ha házi állatról van szó, náluk csak a nagyvadak jöhetnek szóba. Hiszen mi más is illene jobban egy Maseratihoz, mint egy kecses gepárd? Remélem, mindenki érzékelte az előbbi mondatok mögött megbújó iróniát. Vadállatokat házi állatként tartani nemhogy nem menő, de kegyetlenség is. Szerencsétlen gepárdnak az afrikai szavannán lenne a helye, nem egy elkényeztetett kölyök pórázán.

Forrás: Instagram/richkidsofdubai

Vízipipa a javából

Valószínűsíthető, hogy emberünk egyrészt igazi DIY-megszállott lehet, másrészt pedig, hogy egy rahedli felesleges aranyozott fegyvere van, amikkel nem tud mit kezdeni, így gondolt egyet, és készített az egyikből egy dizájnos vízipipát. Ötletes.

Forrás: Instagram/richkidsofdubai

A pénz csak papír

A pénz csak papír, nem igaz? Ha túl sok van belőle, használd például lábtörlőként. Halkan tesszük hozzá, hogy hatásosabb lett volna a kép, ha nem csupa 1 dollárost használnak. Ha már disznó, legyen kövér!

Forrás: Instagram/richkidsofdubai

Tetőtéri luxus

Nem vagy igazi burzsuj dubaji, ha nincs legalább egy képed a felhőkarcolókból nyíló panorámáról. Ha ez megvan, akkor bátran cizelláld tovább a kompozíciót. Végy példát a képen látható srácról, a luxusjakuzzi, hozzá a távolba merengés mindig jó választás.

Forrás: Instagram/richkidsofdubai

Melyiket szeressem?

Nem tudod eldönteni, hogy ma éppen melyik méregdrága gyűrűdhöz lenne kedved? Ne válogass, húzd az ujjadra az összeset!

Forrás: Instagram/richkidsofdubai

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.