Coleen Rooney családi fotója kiakasztja a cukiságmérőt

Forrás: instagram/coleenrooney -
Wayne Rooney baba Coleen Rooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Coleen Rooney egy nagyon édes fekete-fehér képpel lepte meg rajongóit. 

A 30 éves anyuka lefotózta gyermekeit: Kai-t, Klay-t és kisbabáját, Kitt-et játék közben. A fotó felrobbantotta a netet: seprec alatt több tízezren lájkolták Wayne és Coleen Rooney gyermekeit.

Forrás: instagram/coleenrooney

A képen a hatéves Kai nevetteti kisöccsét, Kitt-et, aki teli szájjal kacag nagy testvérén. Láthatóan a három éves Klay is nagyon élvezi a dolgot, ő is szupercuki a fotón.

A legnagyobb fiú, Kai hatalmas rajongója Lionel Messinek: tavaly bejutott a sportoló öltözőjébe, és közös képeket is készíthetetta focizsenivel.

Édes fotón Brad, Angelina és a csemetéikhttp://www.life.hu/csalad/20160720-brad-pitt-angelina-jolie-es-a-gyerekek-aranyos-foton.htmlSzupercuki fotó került elő a sztárpárról és gyermekeikről. CsaládOrigo5+1 hasznos pénzügyi tanács a nyaraláshoz - Szakértői szemmelhttp://www.life.hu/csalad/20160720-hasznos-penzugyi-es-egyeb-tanacsok-a-nyaralashoz-szopper-zsofia-penzugyi-szakerto.htmlVakáció, szórakozás, megannyi programlehetőség - valljuk be, a nyár nem épp a legpénztárcakímélőbb évszak. A Life.hu pénzügyi szakértője, Szopper Zsófia a következőkben olyan hasznos tanácsokkal lát majd el, amelyek segítségével te is tudatosabb pénzügyi döntéseket tudsz majd hozni. CsaládOrigoHáborog az internet: az anyuka kisfia előtt twerkelthttp://www.life.hu/csalad/20160720-a-gyermekevel-twerkelo-anyukan-haborognak-az-internetezok.htmlMegosztja az internetezőket a twerkelő nőről felkerült videó. A felvételen az látható, hogy a hölgy elkezdi a szexi mozdulatokat, a mellette lévő kisfiú pedig utánozza. A kommentelők nem tudnak napirendre térni felette. Család--Családi botrány: Katalin hercegné féltékeny a húgárahttp://www.life.hu/csalad/20160720-bennfentesek-szerint-katalin-rendkivul-feltekeny-a-hugara.htmlHamarosan férjhez megy Katalin hercegné húga, Pippa Middleton, aki a frigynek hála jegyet vált a földi mennyországba. Vőlegénye ugyanis olyan életet kínál a leendő feleségének, amilyenről Katalin álmodni sem mer. Család--Képek és sztorik Vilmos herceg gyermekkorából: így élt a kis herceg! http://www.life.hu/csalad/20160720-vilmos-herceg-ilyen-kisgyerek-volt-bajos-fotok-a-tronorokos-eletebol-kepek.htmlCambridge hercege jelenleg a 2. helyet foglalja el apja után a trónöröklési sorrendben. A fiatal uralkodójelölt gyermekkorában nem igazán a koronára, inkább más szakmákra vágyott. Család--Kulcsár Edina édesanyja olyan, mint egy szexi tinédzser: fotó! http://www.life.hu/csalad/20160719-kulcsar-edina-es-edesanyja-dogos-kozos-fotot-posztolt-mint-ket-tinedzser.htmlKulcsár Edina fotós édesanyjával, Krisztinával poszolt egy szeretgetős fotót, melyen látszik, milyen harmóniában vannak ők ketten. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.