Édesanyja aggódik Nádai Anikóért: csontsoványnak tartja

Forrás: Nádai Anikó / Facebook -
fogyás Nádai Anikó aggódás sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze 11 hónapja jött világra Nádai Anikó kisfia, Patrik, de a műsorvezető máris visszanyerte szülés előtti alakját. Ennek ő nagyon örül, édesanyja azonban nagyon aggódik.

Nagyon hamar sikerült visszanyernie alakját Nádai Anikónak, 11 hónappal szülése után máris úgy néz ki, mint tinédzser korában. Nincs titok, a műsorvezető szerint csak a gyermekének köszönheti, hogy ilyen hamar leadta a várandósság alatt felszedett kilókat.

Forrás: Nádai Anikó / Facebook

"A határtalan boldogsággal együtt az anyaság egy huszonnégy órás megállás nélküli szolgálat" - vallotta Nádai Anikó, aki szerint kisfiánál nem létezik jobb személyi edző. Patrik garantáltan gondoskodik arról, hogy mindig mozgásban legyen a műsorvezető. Édesanyja szerint azonban Anikó már túl vékony. "Anyu kíméletlen őszinteséggel amúgy is rendszeresen letámad:

Kislányom, te csontsovány vagy, mondd, eszel te rendesen?"

- ismerte el a műsorvezető a Story Magazinnak, de mindenkit megnyugtatott. Mindig mindent eszik, amit csak megkíván: tésztát, császárszalonnát akár még este kilenckor is.

Amikor csak a csoki, a fagyi és a csipsz segít – Te is érzelmi evő vagy?http://www.life.hu/ez-zsir/20160715-minden-amit-a-stresszevesrol-tudni-kell.htmlA stresszevés az, amikor az érzéseinkre adott reakcióként fogyasztunk élelmiszereket, különösen olyankor, amikor valójában nem is vagyunk éhesek. Az érzelmi evésnek is nevezett jelenség során nem a testünk, hanem az érzelmeink diktálják, mikor és mennyit együnk. Ez Zsír!--Egy fitneszedző bebizonyította, hogy tényleg nem a mérleg a lényeghttp://www.life.hu/ez-zsir/20160722-egy-no-bebizonyitotta-hogy-tenyleg-nem-a-merleg-a-lenyeg.htmlA fitneszedző minden fogyókúrázónak üzent: a mérleg hazudik! Bizonyítékul pedig közzétett két képet is. Ez Zsír!--A meztelenkedő terhes nő fotója lebénította az internetet http://www.life.hu/ez-zsir/20160722-lebenitotta-az-internetet-a-meztelenkedo-terhes-no-fotoja.htmlA 9 hónapos terhes kismama egy fotósorozat kedvéért a gátlásaitól és a ruháitól is megszabadult. A felvételeket pedig később az Instagramján is megosztotta. Az biztos, hogy a képek felrobbantották az internetet! Ez Zsír!OrigoCristiano Ronaldo izmaitól felforrósodott a péntekünk: micsoda szexi fotó! http://www.life.hu/ez-zsir/20160722-cristiano-ronaldo-izmai-micsoda-szexi-foto-a-portugal-focistarol.htmlA Real Madrid csapatának sztárfocistája nem is dobhatta volna fel jobban a napunkat, mint az alábbi Instagram-fotójával. Ez Zsír!OrigoBecsapta rajongóit a plus size modell Ashley Grahamhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160721-ashley-graham-plus-size-modell-becsapta-rajongoit-lefogyott-nagy-a-felhaborodas.htmlTelt idomaival vált híressé Ashley Graham, aki hamar az egyik legkeresettebb plus size modell lett a piacon. Most azonban kihúzta a gyufát rajongóinál, ugyanis nagyon lefogyott, pedig eddig a dús alkat mellett kampányolt. Ez Zsír!OrigoBaby Gabit megviseli a terhességhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160721-baby-gabinak-dietaznia-kell-a-szulesig-raadasul-cukorbetegseg-is-kialakult-nala.htmlNem volt őszinte a mosolya Baby Gabinak amikor kiderült, ikreket vár. Ma már viszont boldog és kiegyensúlyozott kismama, akinek mostantól diétáznia kell a szülésig. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.