Mindössze 11 hónapja jött világra Nádai Anikó kisfia, Patrik, de a műsorvezető máris visszanyerte szülés előtti alakját. Ennek ő nagyon örül, édesanyja azonban nagyon aggódik.

Nagyon hamar sikerült visszanyernie alakját Nádai Anikónak, 11 hónappal szülése után máris úgy néz ki, mint tinédzser korában. Nincs titok, a műsorvezető szerint csak a gyermekének köszönheti, hogy ilyen hamar leadta a várandósság alatt felszedett kilókat.

Forrás: Nádai Anikó / Facebook

"A határtalan boldogsággal együtt az anyaság egy huszonnégy órás megállás nélküli szolgálat" - vallotta Nádai Anikó, aki szerint kisfiánál nem létezik jobb személyi edző. Patrik garantáltan gondoskodik arról, hogy mindig mozgásban legyen a műsorvezető. Édesanyja szerint azonban Anikó már túl vékony. "Anyu kíméletlen őszinteséggel amúgy is rendszeresen letámad: Kislányom, te csontsovány vagy, mondd, eszel te rendesen?" - ismerte el a műsorvezető a Story Magazinnak, de mindenkit megnyugtatott. Mindig mindent eszik, amit csak megkíván: tésztát, császárszalonnát akár még este kilenckor is.