A filmtörténet egyik legborzongatóbb jelenetében, Alfred Hitchcock Psycho című thrillerjének egy új feldolgozásában Rihanna alakítja az áldozatot, egy Marion Crane nevű motelvendéget, akit zuhanyozás közben szúrnak le – jelentették be a Bates Motel című tévésorozat producerei.

A Bates Motel a legendás Psycho előtörténete, amely egyebek közt azt mutatja be, miként vált pszichopatává Norman Bates (Freddie Highmore), és mennyire volt hibás ebben anyja, Norma (Vera Farmiga). A sorozat ötödik, egyben utolsó szériájának forgatását ősszel kezdik a kanadai Vancouverben. Az eredeti, 1960-as thrillerben Janet Leigh (1927-2004) játszotta az áldozatot az ikonikussá vált zuhanyozós jelenetben.
 

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk


A producerek szerint az énekesnő nagy rajongója a sorozatnak. Rihanna már állt színésznőként a kamerák előtt, például a Csatahajó című 2012-es sci-fi háborús akciófilmben, de kisebb szerepekben más produkciókban is (Itt a vége, Annie). Legutóbb ő szolgáltatta Sledgehammer című dalával a főcímzenét a Star Trek: Mindenen túlhoz.