Korábbi cikkünkben megmutattuk azt az öt színt, amelyet a szakértők nem ajánlanak, hogy otthonodban nagy mennyiségben használd. Most pedig jöjjön a másik oldal, lássuk, mi az az öt trendszín, amelyet 2016-ban mindenképpen érdemes becsempészni a lakásba.

Warm blush

Leginkább meleg pírnak lehet fordítani ennek a pasztell rózsaszínes árnyalatnak a fantázianevét, amely egy romantikus hangulatú hálószobában vagy akár egy elegáns nappaliban is jól tud mutatni. Ha igazán előkelő hatást szeretnél, akkor kombináld arannyal vagy fehérrel. 

Warm blushForrás: Pressloft

Corn silk

Ennek a különleges lágy sárga színnek a kukoricaselyem nevet adták, leginkább pedig a kora reggel az ablakon keresztül selymesen besütő napsugarak színére emlékeztet. Mivel egy igazán visszafogott pasztell árnyalatról van szó, szinte minden színnel jól kombinálható. 

Corn silkForrás: Dreamstime

Relentless olive

Az előző színekhez képest a könyörtelen olíva névre hallgató árnyalat már egy sokkal markánsabb szín, jól meg kell gondolni, hogy hova és mivel kombinálva szeretnéd használni. A szakértők tanácsa, hogy olyan helyiségben érdemes inkább a falakon használni, ahol relatíve kevesebb időt töltesz, és amelyet inkább pihenésre használsz. 

Relentless oliveForrás: Pressloft

Parma gray

Ez a különleges, szürkés árnyalatú kék szinte bárhol jól tud mutatni, és nagyon sokféle tónussal variálhatod. A fehérrel vagy feketével például igazán pazarul harmonizál.

Parma grayForrás: Pressloft

Lavender lipstick

Levendula rúzs - már a neve is izgalmasan hangzik. Ez a pasztell lila árnyalat romantikus és érzéki, igazi nőies szín, amely nyugtató, és pozitív hangulatot áraszt magából.

Lavender lipstickForrás: Dreamstime