A Miss Universe Hungary győztese, Nagy Nikoletta hatalmas kebleket villantott

győztes Nagy Nikoletta Bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az irigylésreméltó alakjáról ismert szépség ezúttal hatalmas kebleket villantott. 

Vajna Timi legutóbbi szépségkirálynője, Nagy Nikoletta irtó dögös képeket osztott meg a nyaralásáról. A Miss Universe 2015-ös hazai győztese a jelek szerint a velencei strandon kapcsolódott ki a hétvégén, és nem csak napfürdőzésre, hanem

egy kis hajókázásra is jutott ideje.

Forrás: Instagram

A szépség egyébként már korábban is megosztott pár hasonlóan szexi fotót, amelyeken szintén igen remek formában van!

Bár a szépség néhány hónapja már szingli, hiszen Gyetván Csabával elváltak újtaik egymástól, újabb hódolóról pedig egyelőre nem szóltak a hírek, Niki mégis kicsattan a boldogságtól. Minden fotója kiegyensúlyozottságról árulkodik.

Nagy Nikoletta lett a Miss Universe Hungary győztese

Tizenhat lányból választották ki szombaton este nagyszabású gálaműsor keretében a Miss Universe Hungary győztesét. A szépségverseny zsűrije nem volt könnyű helyzetben, ugyanis a finalista lányok egytől egyig gyönyörűek. A legszebbek közül a legszebb Nagy Nikoletta lett, ő képviselheti hazánkat a világversenyen. A teljes cikket itt elolvashatod!

Ezt a szexi férfit óriási hiba a pilótafülkében rejtegetnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160730-hoppa-ezt-a-szexi-ferfit-oriasi-hiba-a-pilotafulkeben-rejtegetni.htmlPatrick Biedenkapp utasszállító-pilóta Németországban, és pillanatnyilag Berlin és Barcelona között ingázik folyamatosan. Ám lehetetlen nem észrevenni, hogy Patrick nagyon dögös, ezért nem is csodálkozunk azon, hogy a netezők is erre a szexi Adonisz testre fókuszálnak. Ez Zsír!OrigoTóth Vera elképesztően jól néz ki: egyre vékonyabb!http://www.life.hu/ez-zsir/20160727-toth-vera-elkepesztoen-jol-nez-ki-egyre-tobbet-fogy-az-enekesno.htmlTóth Vera több sikertelen fogyókúra után most elképesztő formában van. A 31 éves sztár megmutatta, mennyire lefogyott. Ez Zsír!OrigoA meztelenkedő terhes nő fotója lebénította az internetet http://www.life.hu/ez-zsir/20160722-lebenitotta-az-internetet-a-meztelenkedo-terhes-no-fotoja.htmlA 9 hónapos terhes kismama egy fotósorozat kedvéért a gátlásaitól és a ruháitól is megszabadult. A felvételeket pedig később az Instagramján is megosztotta. Az biztos, hogy a képek felrobbantották az internetet! Ez Zsír!OrigoEzzel a módszerrel fogyott le Molnár Anikó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160720-molnar-aniko-elmondja-hogy-milyen-modszerrel-fogyott-le.htmlAz egykori Nagy Ő, Molnár Anikó kemény diétába kezdett, hogy megszabaduljon súlyfeleslegétől. Nem először vág bele a nagy próbába, de a jelenlegi helyzet bizakodásra adhat okot. Anikó elárulta, hogy hogyan is szabadult meg a súlyfeleslegétől. Ez Zsír!--Az izom kiütötte a zsírt: 3 hónap alatt Adoniszt varázsolt magából az átlagos férfihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160713-hihetetlen-de-3-honap-alatt-adoniszt-varazsolt-magabol-az-atlagos-ferfi.htmlTörténetünk főszereplője, Patrick Mango, aki egy figyelmeztetésnek köszönhetően megváltoztatta az addigi egészségtelen életmódját. Sőt, 12 hét alatt elérte álmai alakját is! Ez Zsír!OrigoEz a 80 éves fitnesznagyi simán lenyomja a mai huszonévesek többségéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160621-ez-a-80-eves-nagymama-siman-lenyomja-a-mai-hoszoneveseket.htmlLeesett az állunk, amikor megtudtuk, hogy a világ legöregebb testépítője egy 80 éves hölgy. Az biztos, hogy Ernestine Shepherdtől van mit tanulni: simán lefutja a maratont, a hasán pedig sajtot lehet reszelni. Hihetetlen! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.