Állítják: Andy Vajna bérelt lakásába költözött Sarka Kata

Forrás: Borzi Vivien -
Sarka Kata Andy Vajna Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta kiderült, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata házassága válságba került, nyilván sokakat érdekel, hogyan él külön a házaspár, hová költözött Kata, és tulajdonképpen mi is a szakítás oka. A jól értesültek tudni vélték, hogy Kata máris lakást vett Budán, ám ez a hír kacsának bizonyult. A legújabb információk szerint Hajdú Péter felesége luxusapartmant bérel, és nem mástól, mint Andy Vajnától.   

Lapinformációk szerint Kata Andy Vajna volt bérelt lakásába költözött a budai hegyekben, ahol igazi luxuskörülményeket élvezhet. A néhány apartmanból álló épületben wellness- és fitnesz­részleg is található.

Forrás: Borzi Vivien

„Én már kétszer is láttam Sarka Katát. Az egyik alkalommal egy hófehér Audival érkezett, a második találkozásunkkor pedig sofőr jött érte” – mesélte a Blikknek egy közelben lakó, egy másik szomszéd pedig arról beszélt, hogy Kata ritkán fogad látogatót, akkor is inkább hölgy vendégek jönnek hozzá. Volt, aki azt mondta, reméli, mielőbb kibékülnek, hiszen el sem tudja képzelni, hogy ők ketten ne együtt éljék le az életüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.