Hoppá! Kiss Ramóna így fest smink nélkül

Forrás: Facebook/Kiss Ramóna -
smink nélkül Vadon Jani Morning Show Kiss Ramóna Rákóczi Feri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt színésznője egy rövid időre leváltotta Balázst, és ő vezette a Morning Show-t Vadon Jani és Rákóczi Feri mellett. A közösségi oldalon is maradt nyoma annak a reggelnek, a fotókon Rami smink nélkül pózol.

Örültek a hallgatók a változatosságnak, hiszen Rami derűt, és vidámságot vitt a reggeli műsorba. Ám nemcsak a teljesítményével varázsolta el a rajongókat, a közösségi oldalakra feltöltött fotók alá záporoztak a dicsérő kommentek. Rami szépsége ugyanúgy ámulatba ejtette a hallgatókat, mint a hangja.

Forrás: Facebook/Kiss Ramóna

A színésznőről rengeteg kép készült a stúdióban, amiken ráadásul smink nélkül pózolt. Rengeteg rajongó napját dobta fel ezzel, ugyanis Rami mindenféle cicoma nélkül is gyönyörű, amit meg is jegyeztek a kommentelők.

7 alkalom, amikor North West sokkal trendibb volt náladhttp://www.life.hu/trend/20160801-north-west-legtrendibb-ruhai.htmlKi lehetne trendibb, mint az a kislány, aki már egyéves korában az első sorból nézhette a párizsi divathét legjobb bemutatóit? Szívesen cseréltünk volna ekkor Kim Kardashian és Kanye West lányával, de nemcsak ezért irigyeljük: milliós ruhatárának egy-két darabját is szívesen elfogadnánk. TrendOrigoKylie Jenner tapadós csipkedresszben sétáltatta meg formás idomaithttp://www.life.hu/trend/20160801-kylie-jenner-nagyon-dogos-fekete-szettben-mutatta-meg-alakjat.htmlHihetetlen, de a 18 éves celeblány simán kinéz 28-nak. Mi ez a ruha, Kylie? TrendOrigo80 éves lenne Yves Saint Laurent, a legnagyobb divattervezőhttp://www.life.hu/trend/20160801-yves-saint-laurent-80-eves-lett-a-legnagyobb-divattervezo-szuletesnapja.htmlNagyon hamar rátalált a hivatása, 11 évesen egy iskolai előadás alkalmával szeretett bele a jelmezekbe, ezen a ponton dőlt el a sorsa, és már 21 évesen a Dior-ház művészeti vezetőjévé vált. TrendAFPBálint Antónia szuperdögös bikiniben csábíthttp://www.life.hu/trend/20160801-balint-antonia-szuper-szexi-bikiniben-feszit.htmlAz egykori szépségkirálynő tudja, milyen elfoglaltság dukál a nagy melegben! A vízparton napfürdőzik, és szuperszexi bikiniben feszít. TrendOrigoLeesett az állunk! Puncit villantott a híres színész lánya (18+)http://www.life.hu/trend/20160731-meztelenul-pozol-ireland-baldwin-alec-baldwin-es-kim-basinger-20-eves-lanya.htmlIreland Baldwin egyre merészebb, és egyre többet mutat meg magából... TrendOrigo14 kilót fogyott - Erre a diétára esküszik Adelehttp://www.life.hu/trend/20160731-14-kilot-fogyott-igy-dietazott-az-enekesno-adele.htmlAz elmúlt egy évben a sikeres énekesnő, Adele 14 kilótól szabadult meg. Ezt pedig az egyik nagyon divatos hollywoodi diétával érte el. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.