Ahogy a Life.hu is megírta, elképesztően lefogyott Galambos Lajos. A zenész csont és bőr, ám ő azt mondja, így érzi jól magát. Mit, jól? Kiválóan! Olyannyira, hogy azt a hiánypótló információt is megosztotta a bulvárfogyasztókkal, hogy a szexuális élete is fellendült a súlyveszteségtől. 

"Most tartok negyven kiló fogyásnál. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy nem jönnek vissza a kilók, vagyis tudom tartani a súlyom. Ez a nagy eredmény! Amióta az eszemet tudom, gyakorlatilag az­óta vannak súlyproblé­máim. Bármit kipróbáltam, sosem hozott tartós eredményt. Most úgy tűnik, végre a jó úton vagyok, és ezért nagyon hálás vagyok a sorsnak" – nyilatkozta a zenész és hozzátette, már képes együtt sportolni a gyerekeivel is, majd egy kis intimitást is elárult: 

Lajcsi: ahogy egy ország megismerteForrás: RTL Klub

"Nem szívesen mondom, de muszáj megemlítenem, hogy a magánéletem is komoly minőségi változáson ment keresztül. Nagy súlyfelesleggel nem egyszerű, ugye, szerelmi életet élni sem nőként, sem férfiként. A negyven kiló mínusznak köszönhetően most egészen más lett a viszonyom a feleségemmel"mondta el a Borsnak