Hátizsákjában mindig ott van a műszíve motorja - Így edz a 26 éves testépítő

szívizom testépítő műszív transzplantáció edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő, szívszorító és egyben példadértékű, amit a hartfordi fiatalember, Andrew Jones tesz. Egy veleszületett szívbetegség miatt műszívvel él, amelynek motorját mindig magával kell hordania, de az edzéseit nem adta fel. Hátizsákja, amelyben a szívmotor pedig minden alkalommal ott lóg rajta a súlyemelésnél.

A Muscle&Fitness nevű oldal ismerette meg a nagyközönséggel a srácot, aki az edzéseiről az Instagramra is rendszeresen posztol képeket. A 26 éves testépítőnél 2012-ben diagnosztizáltak veleszületett szívbetegséget, amely a szívizmok fokozatos elhalásával jár. Jones most donorra vár, de addig is egy pacemakert és egy műszívet ültetnek be a testébe, ugyanis a gyengeségtől már járni is alig bírt.

4 hónapot feküdt az intenzív osztályon, később ismét elkezdett edzeni: műszívvel. A fiú kitartása bámulatos, jelenleg a transzplantációs lista élén van, donorra vár.

Egy kis nasi lefekvés előtt? Ha nem bírod ki, hogy egyél, ezeket válaszd!http://www.life.hu/ez-zsir/20160806-ezeket-erdemes-nassolni-ejszaka.htmlGyakran előfordul, hogy a vacsora után, közvetlenül lefekvés előtt hirtelen szörnyen megéhezünk, mintha csak gyomrunk nem érzékelné, hogy a pihenés időszaka következik. Mit érdemes ilyenkor fogyasztani? Nos, a szakemberek szerint semmi esetre sem süteményt és csokoládét. Íme, néhány szerencsésebb választás.Ez Zsír!--Cseke Katinka: "Hihetetlen, hogy egy fogyás mennyire át tudja alakítani az ember életét"http://www.life.hu/ez-zsir/20160804-cseke-katinka-lefogyott-a-szerelemre-var.htmlEgyre vékonyabb, egyre boldogabb, egyre többen nézik meg az utcán és nem csak azért, mert híres. Cseke Katinka fogyókúrája megváltoztatta az egész életét. Már csak egy szerető társra vágyik. Ez Zsír!--Dér Heni hasán sajtot lehetne reszelnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160730-der-heni-enekesno-kockas-hasa.htmlIsmét megmutatta elképesztő alakját Dér Heni. Az énekesnő edzés után posztolt fotót a közösségi oldalaira, amit megértünk: ilyen testet mi is szívesen mutogatnánk. Ez Zsír!--Hatalmas tévhit a mozgással kapcsolatbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160702-nem-a-mozgas-fogyaszt-hanem-a-csokkentett-kaloriabevitel.htmlEgy friss kutatás szerint nem azért érdemes edzeni, mert fogyunk tőle, sőt, igazából ez egy tévhit, hanem a mozgás lényege, hogy a létfontosságú szerveinket körülvevő zsírpárnáktól megszabaduljunk, így tovább egészségesek maradhassunk.Ez Zsír!--Gregor Berni: "Ugyanolyan nő vagyok, mint a többi"http://www.life.hu/ez-zsir/20160703-gregor-bernadett-az-edes-elet-szereploje-karcsubb-mint-valaha.htmlGregor Berninek nincs miért aggódnia, hiszen karcsúbb, mint valaha, azonban a színésznő állítása szerint ez nem mindig volt így. Ez Zsír!--Elképesztően vékonyka Szabó Zsófi - Emlékszel még rá, hogy festett néhány éve? http://www.life.hu/ez-zsir/20160626-szabo-zsofi-nagyon-vekony.htmlSzabó Zsófi alakjára már többször is rácsodálkoztunk. No, nem azért, mintha ne nézne ki vadítóan a szép műsorvezető, inkább azért mert amikor annak idején feltűnt a Jóban Rosszban sorozatban, nőiesen gömbölyű alakjával hívta fel magára a figyelmet. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.