Egyedülálló ingatlanok a világ körül - Te is beköltözhetsz!

Forrás: airbnb.com -
Airbnb Vakáció ház otthon szállás nyaralás lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan közeleg a nyár vége, és te még csak most tervezgeted a vakációd? Segítünk! Az alábbiakban összeválogattunk öt olyan nem mindennapi AirBnB-otthont, amelyben megszállva garantáltan felejthetetlen élményekkel térsz majd haza.

Luxus a semmi közepén – Egyesült Államok

A kaliforniai sivatag kellős közepén található ez a teljes mértékben megújuló energiaforrásokat hasznosító, kétszobás luxusotthon. Ha valaki ebben a nem mindennapi ingatlanban szeretne megszállni, akkor bizony mélyen a zsebébe kell nyúlni, egy éjszaka ugyanis 109 709 Ft-ba kerül.

Forrás: airbnb.com

Álmaid otthona – Indonézia

Ez a romantikus trópusi faházikó Balin található, mindössze három perc sétára a tengertől. A házhoz egy káprázatos kert és egy úszómedence, no meg lélegzetelállító kilátás is tartozik. A pihenni vágyóknak ezért mindössze 23 963 Ft-ot kell fizetniük éjszakánként.

Forrás: airbnb.com

A Karib-tenger kalózainak titkos rejtekhelye – Egyesült Államok

Ha igazán vadregényes nyaralásra vágysz, akkor ez lesz számodra a tökéletes nyaralóhely. Éjszakánként 27 427 Ft-ért néhány napig úgy élhetsz, mint Jack Sparrow ebben a Kaliforniában, azon belül is a Topanga-kanyonban található kalóztanyán. Függőágyak, vízesés, gyönyörű tavak, igazi álom.

Forrás: airbnb.com

Csigaház – Mexikó

Ebben az egyedülálló paradicsomi villában mindenki igazi hableánynak érezheti magát. A kagylót és csigaházat formázó épületben két hálószoba található, de a házhoz természetesen hozzá illő gyönyörű medence is tartozik. Éjszakánként 86 323 Ft-ért bárki kibérelheti.

Forrás: airbnb.com

Ház, a fa tetején – Egyesült Államok

Egy házikó a fa tetején – van ennél romantikusabb? Csupán pár percre Atlantától, nyugodt, csendes környezetben, egy fára építve várja ez a vadregényes házikó a lakóit. A különleges szálláshelyért azonban mélyen a zsebedbe kell nyúlnod, ugyanis éjszakánként 101 047 Ft az ára.

Forrás: airbnb.com
Kreatív váza fillérekbőlhttp://www.life.hu/otthon/20160808-ginappi-a-muhely-vloggere-molnar-gina-vazat-keszit.htmlEgy kis kreativitás és kézügyesség és az ember csodákra képes! A következő videóban Molnár Gina, a Ginappi, a műhely vloggere megmutatja, hogy készíthetsz egy egyszerű befőttesüvegből mutatós vázát. Otthon--Érdekességek Taylor Swift káprázatos villájárólhttp://www.life.hu/otthon/20160804-erdekessegek-taylor-swift-rhode-island-i-otthnarol.htmlAz biztos, hogy a fiatal énekesnő Rhode Island-i luxusotthonából egyszerűen eszméletlen a kilátás – legalábbis a képek tanúsága szerint. De nem csak ezért különleges ez a káprázatos birtok – lássuk, milyen érdekességeket érdemes még tudni a világ legjobban fizetett sztárjának otthonáról. OtthonOrigoA hónap színe: a vibráló vérnarancshttp://www.life.hu/otthon/20160803-augusztus-honap-szine-a-vernarancs.htmlAugusztus hónap színének egy vibráló, vidám árnyalatot választottuk: a vérnarancs szín egy csapásra élettel tölti majd meg otthonodat. Otthon--Enyészet vagy újrahasznosítás - Vajon mi vár a riói olimpia helyszíneire?http://www.life.hu/otthon/20160802-milyen-sorsra-jut-a-rioi-olimpiai-falu-az-olimpia-utan.htmlHolnap végre elstartol az oly régóta várt XXXI. nyári olimpiai játékok, a következő 16 napban az egész világ Rio de Janeiróra fog figyelni. A Life.hu szerkesztősége természetesen egy emberként fog szurkolni a magyar csapatért, de a sportolók teljesítményén kívül egyvalamire még nagyon kíváncsiak leszünk: milyen sors vár majd vajon az olimpiai falura a nyári játékok befejeztével? Otthon--Elhagyott helyek, szellemvárosok a filmvásznon, 2. részhttp://www.life.hu/otthon/20160725-elhagyott-helyek-szellemvarosok-a-filmvasznon-masodik-reaz.htmlAz elhagyott forgatási helyszínekből soha sem elég - múlt heti cikkünknek itt is a folytatása. Lássuk, milyen hátborzongató, vagy éppen káprázatos helyszíneken forgattak egykor hollywoodi kasszasikereket. Otthon--Elhagyatott helyek, szellemvárosok a filmvásznonhttp://www.life.hu/otthon/20160719-hires-filmek-elhagyatott-forgatasi-helyszinei.htmlAz elhagyott szellemvárosokért nem csak a turisták, a filmrendezők is odavannak. Jó néhány kísérteties hely köszönt már vissza a fimvászonról, a következőkben ezekből válogattunk. OtthonAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.