Lassan közeleg a nyár vége, és te még csak most tervezgeted a vakációd? Segítünk! Az alábbiakban összeválogattunk öt olyan nem mindennapi AirBnB-otthont, amelyben megszállva garantáltan felejthetetlen élményekkel térsz majd haza.

Luxus a semmi közepén – Egyesült Államok 

A kaliforniai sivatag kellős közepén található ez a teljes mértékben megújuló energiaforrásokat hasznosító, kétszobás luxusotthon. Ha valaki ebben a nem mindennapi  ingatlanban szeretne megszállni, akkor bizony mélyen a zsebébe kell nyúlni, egy éjszaka ugyanis 109 709 Ft-ba kerül. 

Forrás: airbnb.com

Álmaid otthona – Indonézia 

Ez a romantikus trópusi faházikó Balin található, mindössze három perc sétára a tengertől. A házhoz egy káprázatos kert és egy úszómedence, no meg lélegzetelállító kilátás is tartozik. A pihenni vágyóknak ezért mindössze 23 963 Ft-ot kell fizetniük éjszakánként. 

Forrás: airbnb.com

A Karib-tenger kalózainak titkos rejtekhelye – Egyesült Államok 

Ha igazán vadregényes nyaralásra vágysz, akkor ez lesz számodra a tökéletes nyaralóhely. Éjszakánként  27 427 Ft-ért néhány napig úgy élhetsz, mint Jack Sparrow ebben a Kaliforniában, azon belül is a Topanga-kanyonban található kalóztanyán. Függőágyak, vízesés, gyönyörű tavak, igazi álom. 

Forrás: airbnb.com

Csigaház – Mexikó 

Ebben az egyedülálló paradicsomi villában mindenki igazi hableánynak érezheti magát. A kagylót és csigaházat formázó épületben két hálószoba található, de a házhoz természetesen hozzá illő gyönyörű medence is tartozik. Éjszakánként 86 323 Ft-ért bárki kibérelheti. 

Forrás: airbnb.com

Ház, a fa tetején – Egyesült Államok 

Egy házikó a fa tetején – van ennél romantikusabb? Csupán pár percre Atlantától, nyugodt, csendes környezetben, egy fára építve várja ez a vadregényes házikó a lakóit. A különleges szálláshelyért azonban mélyen a zsebedbe kell nyúlnod, ugyanis éjszakánként 101 047 Ft az ára. 

Forrás: airbnb.com