Anne Hathaway színésznő hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő 2016 áprilisában hozta világra a kisfiát, szóval nyugodtan hallgathatunk rá, ha a szülés után plusz kilókról van szó. 

Anne ugyanis kiposztolt egy fotót az Instagramjára, melyen egy levágott végű nadrág látható, ezzel is demonstrálva, hogy mennyire nem ciki, ha a tavalyi rövidnadrágot nem tudjuk magunkra erőszakolni,

ezért más módszerekhez folyamodunk.

"Ne szégyelld, ha nem olyan gyorsan dobod le a kilókat, ahogy azt eredetileg tervezted. Sőt, az se baj, ha le se akarod dobni! A testünk változik: hízunk és fogyunk. Ezt szeretni kell, és nem szabad hagyni, hogy mások az ellenkezőjét szajkózzák" - írta a kép mellé a színésznő.

Anne Hathaway saját magát cikizte az Instagramon

A színésznő egy jó pár évvel ezelőtti fotóra bukkant magáról, melyet meg is osztott a rajongókkal. Hát igen, az önkritika nagyon fontos. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.