Cserpes Laura ruha Fehér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kicsit kísérteties, kicsit angyali: ezeket lehet elmondani Cserpes Laura legújabb videójáról. A mindig stílusos énekesnő ezúttal egy fehér, lebegő ruhába bújt, aminek meg is mutatta esését.

Szerencsére Cserpes Laura nem tartozik a csontsovány celebek körébe, neki vannak idomai, amiket gyakran meg is mutat. Ezúttal azonban bő ruhába bújt az énekesnő, ami szintén remekül áll neki, főleg úgy, ahogy Laura viseli. Az énekesnő láthatóan nagyon élvezi a ruha esését, Instagram-oldalán meg is mutatta mennyire. Mint egy kislány, úgy pörgött-forgott körbe a fehér lepelben, ami csak úgy repült az énekesnő teste körül.

Extrém orrkarikák és mellbimbópiercingek – Sztárok, akik imádják a testékszerekethttp://www.life.hu/trend/20160808-mellbimbopiercingek-es-extrem-orrkarikak-sztarok-akik-imadjak-a-testekszereket.htmlA hollywoodi sztárok jóformán egyfolytában feltűnést keltenek ruháikkal, frizuráikkal, félresikerült, vagy éppen tökéletesre sikerült sminkjükkel. Most azokat a celebeket szedtük össze, akik ezen túl piercingjükkel is meglepték már a világot. TrendOrigoEzt nem kellett volna Britney: Sokkoló szelfit lőtt!http://www.life.hu/trend/20160809-britney-spears-nem-tul-elonyos-kepet-osztott-meg-kozossegi-oldalan.htmlBár nemrég beszámoltunk róla, hogy Britney Spears maga mögött hagyta a múltat, leszámolt labilis énjével, és csúcsformára edzette magát, ezúttal mégis bebizonyította, hogy neki is vannak rosszul sikerült pillanatai... TrendOrigoHű, de dögös! Hailey Baldwin a tengerparton pucsíthttp://www.life.hu/trend/20160809-hailey-baldwin-modell-a-tengerparton-szexizik.htmlA szőke modell ismét tett róla, hogy még többen irigyeljék remek idomait. TrendOrigoCristiano Ronaldo eddig is hiú volt, na de ennyire? Ilyet még nem láttál! http://www.life.hu/trend/20160809-cristiano-ronaldo-festett-kormokkel-jelent-meg-ilyet-meg-nem-lattal-vicces-foto.htmlA 31 éves sportoló már sokszor bebizonyította, hogy igen sokat ad a külsejére. Most újabb elképesztő dologra derült fény a sztár hétköznapjairól. TrendOrigoSzőke cicából plasztikmama lett Melanie Griffithhttp://www.life.hu/trend/20160808-59-eves-lett-melanie-griffith-szineszno.htmlAugusztus 9-én egy év híján 60 lett Melanie Griffith színésznő, akire ma már alig lehet ráismerni. Trend--Az internetről rendeltek menyasszonyi ruhát, és nagyon megbánták – Fotók!http://www.life.hu/trend/20160805-az-internetrol-rendeltek-menyasszonyi-ruhat-es-nagyon-megbantak-a-vasarlast.htmlAz internetes vásárlásnak rengeteg hátulütője van. Sajnos egyre több a megbízhatatlan oldal, ahonnan korántsem azt az árut kapjuk, amit a kép alapján kiválasztunk. Sokan pedig még a nagy napra is online rendelik meg az álomruhájukat, amit nemritkán meg is bánnak. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.