elégedettség fogyás Cserpes Laura test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő még mindig nincsen teljesen megelégedve a testével, de elárulta, mit tesz azért, hogy formába lendüljön.

A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté faggatta ki az énekesnőt arról, hogy ő mennyire van kibékülve a saját testével. Laura elárulta, hogy még van min dolgoznia, de megtalálta a legjobb módot arra, hogy változtasson!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
Minél előbb lapos hasat szeretnél? Így étkezz!http://www.life.hu/ez-zsir/20160316-igy-etkezz-ha-lapos-hasat-szeretnel.htmlTáplálkozási szakértők az alábbi néhány ötletet javasolják azoknak, akik minél előbb lapos hasat szeretnének: egyél naponta ötször, igyál 6-8 pohár vizet és minden egyes falatot addig rágj, amíg már teljesen pépessé nem válik. Ez Zsír!Thinkstock10 dolog, amire minden nő gondol jóga közbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160317-joga-kozben-ezekre-gondolunk-legtobbszor.htmlA jóga az egyik legdivatosabb mozgásforma, sok sztár is űzi. Mégis mit gondolunk legbelül, amikor az izzasztó, sokszor fárasztó és egész teste igénybevevő mozgásformát gyakoroljuk? Ez Zsír!OrigoEgészséges és finom! 3 szuper recepthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160316-egeszseges-es-finom-receptek.htmlSokan még mindig azt gondolják, hogy ami egészséges, az nem lehet finom. Pedig ennél nagyobbat nem is tévedhetnének: az egészséges ételek finomak, ráadásul a szervezeted meghálálja őket. Fittebb és energikusabb leszel tőle, és még a közérzeted is jobb lesz. Ez Zsír!ThinkstockKipróbáltuk: Booty Barrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160315-kiprobaltuk-booty-barre-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlSoha nincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – ezúttal a Booty Barre kerül terítékre. Ez Zsír!OrigoEzzel az 5 tippel könnyedén beillesztheted a mozgást az életedbehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160316-ha-keveset-sportolsz-fogadd-meg-tippjeinket-es-jobban-fogod-erezni-magad-a-borodben.htmlEltelt egy újabb hét és nem sportoltál? Valld be, ha lemondásokról esik szó, az edzés sokszor áldozatul esik. Hiába az irodában töltöd a legtöbb idődet, egy ilyen életvitel mellett is van lehetőséged arra, hogy formában tartsd magad! Ez Zsír!--Tavaszi fáradtság ellen: jógázz!http://www.life.hu/ez-zsir/20160311-jogazz-a-tavaszi-faradtsag-ellen.htmlHiába sütött ki végre a nap, és került le a nagykabát, a fáradtságtól alig bírsz kikászálódni az ágyból, kialvatlan, ingerlékeny vagy, a tested nehézkes, az ízületeid be vannak rozsdásodva, a fejed kóvályog, és semmihez sincs kedved? Ha ezt tapasztalod, akkor sem kell feltétlenül orvoshoz szaladnod, a legvalószínűbb diagnózis: tavaszi fáradtság! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.