Rendőrt hívott a kislány, mert nem tudta felhúzni a nadrágját – A legfurább segélyhívások

bizarr szülő segélyhívás 911 segítség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kisgyerekeknek még egészen más a veszélyérzetük, mint nekünk, felnőtteknek. Vannak dolgok, amiket tragédiaként élnek meg, ezzel szemben az igazán rázós szituációkba játszi könnyedséggel vetik bele magukat. Az alábbi mókás, vagy éppen fura történetek is ezt bizonyítják. 

Az öltözködési gondokkal küzdő kislány

A rendőrök mindig ott vannak, ha segítség kell – így volt ez a kétéves Aaliyah Garrett esetében is, aki azért hívta a 911-et, mert egyedül nem tudta felhúzni a nadrágját.

Forrás: Dreamstime

A nagyapja nem tudott a kislány akciójáról, ezért igencsak meglepődött, mikor ajtót nyitott egy unokája után érdeklődő rendőrtisztnek. Miközben a zavart nagypapa megpróbálta elmagyarázni a rendőrnek, hogy nincs vészhelyzet, a háta mögött egyszer csak felbukkant a nadrág nélküli Aaliyah, és integetni kezdett a tisztnek, hogy menjen, segítsen neki felhúzni a nadrágját. A rendőr jól fogadta ezt a vicces helyzetet, segített felöltözni a kislánynak, sőt még a cipőfűzőjét is megkötötte.

Az éhség nagy úr

Egy ötéves kisfiú azért hívta fel a 911-et, mert édesanyja őt és 10 hónapos kistestvérét egyedül hagyta otthonukban bármiféle élelem nélkül.

Forrás: Dreamstime

A kisfiú azt mondta a diszpécsernek, hogy már nagyon éhes, de nem tudja, hogy mit csináljon. A rendőrök nem hagyták annyiban az esetet, elmentek a helyi gyorsétterembe, és egy nagy adag étellel állítottak be a gyerekekhez. Később természetesen az anyuka felelősségre vonása sem maradt el.

Az édesszájú

Egy elégedetlen kisgyerek azért tárcsázta a 911-et, mert anyukája nem volt hajlandó neki több Oreo kekszet adni.

Forrás: Dreamstime

A rendőrség azt hitte, hogy családon belüli erőszakról van szó, ugyanis a hétéves kisfiú azt mondta a diszpécsernek, hogy az anyukája késekkel dobálta meg. A rendőrök azonnal ki is vonultak a család otthonához, ahol az édesanya értetlenkedve fogadta őket. Miután kikérdezték az anyát és a fiút is, kiderült, hogy nem erőszakról van szó, csupán egy sértődött kisfiú bosszújáról.

Az eldugult vécé esete

Egy gyerek azért hívta a 911-et, mert az eldugult vécé kiöntött a fürdőszobában. Eleinte a diszpécser vaklármának gondolta a hívást, ám a sztori vége az lett, hogy a fiú édesanyját letartóztatták.

Forrás: Dreamstime

A furcsa bejelentés után a diszpécser faggatni kezdte a gyereket, és kiderült, hogy a 9 éves fiút és ikeröccseit az édesanyjuk egész napra egyedül hagyta a lakásban, míg ő a 100 mérföldre lévő Indianapolisba utazott. A kiérkező rendőrök a gyerekekre törték az ajtót, és a lakásba érve több problémás dolgot is felfedeztek. A gyerekek nagyon elhanyagoltnak tűntek, és a házban is szerteszét hevertek a balesetveszélyes holmik.

A hazaérő édesanyát őrizetbe vették, és bíróságon kellett felelnie gondatlanságáért.

A wannabe modell, a sminkguru és a valóságshow-celeb – Ők az Instagram legbefolyásosabb tinédzsereihttp://www.life.hu/csalad/20160809-az-instagram-legbefolyasosabb-tinedzserei.htmlMegoszthatod életed fontos vagy kevésbé fontos pillanatait, követőket, rajongókat szerezhetsz, egy komplett álomvilágot építhetsz fel magad köré. Az Instagram a lehetőségek földje, ahol egy kis ügyességgel, no meg egy kellően extrovertált személyiséggel a nép egyszerű gyermekéből is ünnepelt Instagram-celeb válhat. CsaládOrigoKi ölte meg Mónit - A rák, vagy a segítségkérését ignoráló magyar rendszer?http://www.life.hu/csalad/20160809-csaladon-beluli-eroszak-magyarorszagon-interju-pap-enikovel-nane.htmlAmíg az állami intézmények nem garantálják a nők családon belüli biztonságát, addig a családon belüli erőszak nők százezreinek halálához fog vezetni szerte a világon. Bár a hivatalos szervek vállán óriási a felelősség, a hazai gyakorlat mégis azt mutatja, hogy a rendszer, amely a családon belüli erőszak áldozatait lenne hivatott segíteni, még igencsak gyerekcipőben jár. Család--Pokoli bébiszitterekhttp://www.life.hu/csalad/20160810-gyilkos-bebiszitterek-horror-tortenetei.htmlAz ember általában félve bízza rá gyermekét valaki másra akár csak rövid időre is, de néha mégis kénytelen segítséget kérni. Aki bébiszitter mellett dönt, többnyire alaposan utánajár az illető hátterének, de időnként mégis előfordulhat, hogy rossz ember mellett döntött. Család--Házasélet gyerekek mellett - Nem lehetetlen!http://www.life.hu/csalad/20160803-igy-vedd-meg-a-szexualis-eleteteket-a-gyerekektol.htmlEgy gyerek születése egyrészt az egyik legnagyobb csoda egy pár életében, másrészt viszont fenekestül felforgatja a szerelmesek addigi mindennapjait - no meg persze éjszakáit. Ez azonban nem kell, hogy azt jelentse, hogy búcsút kell mondaniuk az intim pillanatoknak - csupán egy kis türelemre és kreativitásra van szükség. CsaládOrigoA nő, aki hozzáment a macskáihoz, avagy a világ legfurább házasságaihttp://www.life.hu/csalad/20160726-a-vilag-legfurcsabb-hazassagai.htmlTudjuk jól, hogy a szerelem nem ismer határokat, de az azért mégis furi egy kicsit, ha egy ember a kedvenc pizzájával vagy imádott cicusaival házasodik össze, nem igaz? A bizarrabbnál bizarrabb esküvői sztorik közül most az öt kedvencünket válogattuk össze. Család--Johnny Depp besokallt - Lehet, hogy sosem derül ki, mi történt közte és Amber Heard közötthttp://www.life.hu/csalad/20160723-johnny-depp-letiltatja-a-valasanak-reszletei-a-birosagon.htmlDeppnek elege lett a a pletykacunamiból és a nyílvános meghurcolásból ezért azt kérvényezte a bíróságtól, hogy ne hozzák nyilvánosságra a válása részleteit. Viszlát szaftos részletek, viszlát hangzatos szalagcímek - már ha elfogadják a kérvényét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.