Borzalmasan lepukkant Dustin Hoffman

Forrás: NORTHFOTO -
lepukkant öreg Dustin Hoffman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétszeres Oscar-díjas színész nagyon elhagyta magát, látszik, hogy mostanában már nem igazán találják meg jó szerepekkel.

Brillírozott a drámákban Dustin Hoffman, ennek ellenére mégis a legtöbben inkább a bugyuta vígjátékokból ismerik. Viszonylag a karrierje elején kapta meg a két Oscar-díját, később már hiába játszott nagy alkotásokban. A drámák mély tengeréből nyargalt át inkább a könnyed szórakoztatás világába, mára már azonban azok a szerepek sem érik el őt igazán. Rég nem hallhattunk a színészről, a héten kapták lencsevégre vásárolgatás közben, és látszik, hogy nem nagyon van miért formában tartania magát, nem úgy, mint Arnold Schwarzeneggernek.

Forrás: NORTHFOTO

Dustin Hoffman élő adásban omlott össze

Dustin Hoffman egy családfakutató műsorban vendégeskedett. Teljesen összeomlott, amikor meghökkentő információ derült ki egyik őséről. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Így csinálj nappali sminkből partisminkethttp://www.life.hu/trend/20160808-igy-csinalj-nappali-sminkbol-partisminket-larion-oscar-tanacsai.htmlBizony előfordul, hogy a szoros napirend, és a sok tennivaló mellett az esti készülődésre nem jut elég idő. Ezért ha tudjuk, hogy este is programozni szeretnénk, érdemes már reggel egy tökéletes alapot készíteni. TrendOrigo5 film, amit divatmániásoknak kötelező megnéznihttp://www.life.hu/trend/20160808-filmek-amik-divatmaniasoknak-kotelezoek.htmlLegtöbbünknek a Szex és New York volt az első meghatározó sorozat és filmélmény, amiből márkákat tanultunk meg, és öltözködési tippeket loptunk. Most az alapélményen túllépve mutatunk be 5 filmet, ami divatmániásoknak kötelező. Trend--Láttad már Szász Emesét vívóruha nélkül?http://www.life.hu/trend/20160812-szasz-emese-vivoruha-nelkul-pozolt-ilyen-dogos-a-magyar-sportolo.htmlA sportolónő szerezte meg párbajtőrben az első magyar olimpiai aranyat. Az egész ország büszke rá, de sokan nem ismernék fel vívóruha nélkül, pedig nem csak az áll jól neki! Trend--Less be egy hercegnő mindennapjaiba! Így él Eugénia, Vilmos unokatestvérehttp://www.life.hu/trend/20160810-eugenia-hercegno-a-szeptemberi-harpers-bazaar-cimlapjan-szerepel.htmlEzúttal húga, Beatrix helyett Eugénia került középpontba: ő szerepel ugyanis a szeptemberi Harper's Bazaar címlapján. A magazinnak pedig sokat mesélt életéről a hercegnő. TrendOrigoEmily Ratajkowskinak úgy áll a tűzpiros, mint senki másnakhttp://www.life.hu/trend/20160811-emily-ratajkowski-nagyon-dogos-piros-ruhaban-pozolt.htmlA modell és színésznő egy újabb brutáldögös ruciban villantotta meg eszméletlen testét. TrendOrigoNézd meg, milyen dögösen utazik Palvin Barbi!http://www.life.hu/trend/20160811-palvin-barbi-repulos-szelfit-posztolt.htmlEddig sem kételkedtünk, hogy a modell minden helyzetben csodaszép. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.