Több millió dollárt bukhat David és Victoria Beckham

bukás David Beckham ingatlan Victoria Beckham Cote d' Azur
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ingatlan miatt úszik el a család pár millió dollárja. 

A Beckham-házaspár megválna a mesés dél-franciaországi birtokától, mert szinte soha nincsenek ott: idejük legnagyobb részét ugyanis Londonban és az Egyesült Államokban töltik. Az eladáson azonban körzel 4 millió dollárt buknak majd.

Forrás: AFP/Justin Tallis

A házaspár anno másfél millió dollárért vette meg a gyönyörű helyen fekvő, hatalmas Domaine Saint-Vincent-i, 19. századi birtokot, amit 2.4 millió dollárért kínálnak. Igen ám, de amíg a páré volt a ház, közel 5 millió dollárt költöttek a felújítására, hogy minden pontja megfeleljen az igényeiknek. A Bargemonban található épület közel van a gyönyörű Cote d'Azur-höz, így valószínűleg nem lesz nehéz túladni rajta.

A Beckham-család számára pedig 4 millió dollár nem kifejezetten nagy összeg: 2015-ös becslések szerint a tavalyi összvagyonuk 600 millió dollár körül volt, ami 2016-ra több millió dollárral nőtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.