Lenyűgöző luxusnyaralók - Pihenés és kikapcsolódás egész évben

Vakáció ingatlan otthon nyaralás2016 luxusapartman lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az idei nyárnak lassan búcsút intünk, vakációzni még ezután is lehet, csupán csak olyan úti célt kell választani, ahol egész évben jól érezheted magad. A következőkben olyan luxusnyaralókat válogattunk össze, ahol az év 365 napján garantált a pihenés.

Karibi álom

Casa Kimball névre hallgat ez a lenyűgöző villa, amelyet a Rangr Studio nevű cég tervezett, és a Dominikai Köztársaságbeli Cabrera városban található. Mivel a Karib-térségben a hőmérséklet egész évben 20–30 fok között mozog, így ez a privát tengerparti szakaszon fekvő csodás ingatlan tökéletes üdülőhely lehet az év bármely napján.

Forrás: Rangr Studio
Forrás: Rangr Studio
Forrás: Rangr Studio

Lenyűgöző kilátás

Fokvárosban, a Dél-afrikai Köztársaságban található ez a Saota stúdió által tervezett luxuscsoda. Az ingatlanból páratlan kilátás nyílik a környezetre, ráadásul a tengertől is csak néhány száz méter választja el.

Forrás: Saota
Forrás: Saota
Forrás: Saota

Bambuszvilla

A Costa Rica-i Luz de Piedra Arquitectos stúdió tervezte ezt az öt hálószobás, öt fürdőszobás luxusotthont, amely a Costa Rica déli részén található Osa-félszigeten kapott helyet.

Forrás: Luz de Piedra Arquitectos
Forrás: Luz de Piedra Arquitectos
Forrás: Luz de Piedra Arquitectos

Luxusbúvóhely

Igazi különlegesség ez a vadregényes búvóhely Ausztráliában, Sydney közelében. Semmi giccs, semmi túlburjánzás, egyszerű vonalak, a végeredmény mégis káprázatos.

Forrás: prettybeachhouse.com
Forrás: prettybeachhouse.com
Forrás: prettybeachhouse.com

Üvegpalota

Wallace E. Cunningham San Diegó-i építész tervezte a Razor Residence nevű villát, amelyben négy hálószoba, hat fürdőszoba található, és amelynek egyik különlegessége, hogy üvegből, acélból és fehér csiszolt betonból épült. Az ingatlan La Jollában, Kaliforniában áll.

Forrás: wallacecunningham.com
Forrás: wallacecunningham.com
Forrás: wallacecunningham.com

Támogatott tartalom

Egy lakatlan sziget megrendítő történetehttp://www.life.hu/otthon/20160808-malaga-sziget-maine-allamban-es-az-elhagyott-szellemvaros.htmlAz Egyesült Államokbeli Maine tagállam területén található 16 hektáros kis sziget az amerikai polgárháború alatt népesedett be, 1911-ig pedig egy aprócska multikulti közösség élt rajta. Mára a sziget teljesen lakatlanná vált. OtthonOrigoA magyar, az osztrák, esetleg az amerikai? Szavazd meg a világ legszebb parlamentjét!http://www.life.hu/otthon/20160811-a-vilag-legszebb-parlamentjei.htmlTedd félre az elfogultságodat, nézd végig a képeket, és döntsd el, szerinted melyik a legszebb parlament a világon! Otthon--Enyészet vagy újrahasznosítás - Vajon mi vár a riói olimpia helyszíneire?http://www.life.hu/otthon/20160802-milyen-sorsra-jut-a-rioi-olimpiai-falu-az-olimpia-utan.htmlHolnap végre elstartol az oly régóta várt XXXI. nyári olimpiai játékok, a következő 16 napban az egész világ Rio de Janeiróra fog figyelni. A Life.hu szerkesztősége természetesen egy emberként fog szurkolni a magyar csapatért, de a sportolók teljesítményén kívül egyvalamire még nagyon kíváncsiak leszünk: milyen sors vár majd vajon az olimpiai falura a nyári játékok befejeztével? Otthon--Semmi luxus, semmi giccs - El sem hiszed, hogy ebben a házban valaha Donald Trump élthttp://www.life.hu/otthon/20160727-ebben-a-hazban-elt-gyerekkoraban-donald-trump.htmlNem minden milliárdos született bele a luxusba – még egy ingatlanmogulból lett amerikai elnökjelöltnek is el kellett kezdenie valahol. Azt már megmutattuk, milyen körülmények között él jelenleg a republikánusok igencsak megosztó jelöltje, Donald Trump, most lássuk, honnan indult. Otthon--Asztma, fertőzések, álmatlanság - Így károsítja hálószobád az egészségedethttp://www.life.hu/otthon/20160727-igy-karositja-egeszsegedet-a-haloszobad.htmlMost már kezdjük úgy érezni, hogy otthonunk kedvenc helyisége, a szoba, ahol a mindennapos mókuskerék után békésen álomra hajthatjuk a fejünket, az imádott hálószobánk valójában a pokol legmélyebb bugyra. Nem elég, hogy minden este milliónyi cifrábbnál cifrább mikroorganizmus éli boldog mindennapjait az ágyunkban, hálószobánk még az egészségünk ellen is hadviselést folytat. Otthon--Mindenki ezekről a színekről fog beszélni 2017-benhttp://www.life.hu/otthon/20160801-trendszinek-a-lakberendezesben-2017-ben.htmlRohan az idő, most, hogy augusztus hónapba léptünk, magunk mögött hagytuk a 2016-os év több mint felét. Ez pedig a többi között azt is jelenti, hogy épp itt az ideje kicsit előretekinteni – utánajártunk hát, milyen trendszínek fogják uralni a lakberendezést 2017-ben. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.