Egykori tanítványától születik gyereke a Jóban Rosszban sztárjának

Forrás: TV2 -
Jóban Rosszban terhesség TV2 tanítvány gyermekáldás Nagy Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Balázs, a Jóban Rosszban Misije valószínűleg nem sejtette, hogy a győri balettiskola tanáraként találja majd meg az igaz szerelmet, aki nemsokára gyermekkel is megajándékozza.

Néhány hónap múlva érkezik a gyermekáldás Nagy Balázshoz és Gyurmánczi Diához, pontosabban decemberben. A Jóban Rosszban sztárja a győri balettiskola tanáraként ismerkedett meg szerelmével, aki 14 évvel fiatalabb nála.

Forrás: TV2

"Tavasz óta teljesen tudatosan készülünk arra, hogy babánk lesz. Tulajdonképpen amikor Dia 19 évesen a Győri Baletthez szerződött, abban az évben jöttünk össze. Azóta a kilencedik évben járunk.

Tizennégy év a korkülönbség köztünk, de ezt akkor éreztük utoljára, amikor én még a tanára voltam.

Nyilván én vagyok a domináns a kapcsolatban, de egyenrangú partnerként kezeljük egymást. Dia egyébként nemcsak a szerelmem, hanem a lelki társam is. Az a jó, hogy közös az időbeosztásunk, illetve egy emeleten van az öltözőnk a Győri Színházban. Rengeteget dolgozunk külön, nincs alkalmunk megunni egymást" – mondta a Borsnak a Jóban Rosszban színésze, Nagy Balázs, akiért oda vannak a női rajongók.

"Szerencsére Diában az egészséges féltékenységnél több nincsen.

Abdai polgárok vagyunk tavasz óta. Igyekszem is sokat otthon lenni, szerencsére most nyári szünetünk van a színházban. Egyelőre egy babát terveztünk. Már a második felében vagyunk a várandósságnak, úgyhogy az mindig egy remek program, hogy figyeljük, ahogy mozog a baba a hasában" - mesélte a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.