Rubint Réka lánya, egy az egyben az édesanyja hasonmása

Rubint Réka fitness Rubint Lara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de Rubint Rékát és 13 éves lányát, Larát elnézve nehéz felfedezni a különbségeket. A kislány szinte kiköpött mása anyukájának. Nézzétek csak!

Rubint Réka lánya ámulatba ejtette az internetezőket: a fitneszlady és lánya Bulgáriából posztolt egy közös képet. Az biztos, hogy leesett az állunk, először azt sem tudtuk eldönteni, hogy ki kicsoda. Sőt, Schobert Lara még csak ősszel lesz 13 éves, de már kész kis hölgy, ráadásul már most kockás hassal büszkélkedhet, ezzel pedig

Réka rajongói is egyetértenek.

"Nagyon helyesek vagytok, mint két tojás. Lara gyönyörű vagy, kész hölgy."

"Nem tudom észre vettétek-e, de Larának már most szép kockás a hasa. Minden elismerésem!" - olvasható a kommentek között.

Forrás: Facebook

Luxushotel vendége panaszolta be Rubint Rékát

Réka a születésnapját ünnepelte egy magyarországi hotelben, amikor élő bejelentkezése közben futás után a medencébe ugrott. Sokaknál ez verte ki a biztosítékot. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.