Luxushotel vendége panaszolta be Rubint Rékát

Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala -
medence Rubint Réka luxushotel futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Réka a születésnapját ünnepelte egy magyarországi hotelben, amikor élő bejelentkezése közben futás után a medencébe ugrott. Sokaknál ez verte ki a biztosítékot. 

"Egy ötcsillagos luxushotelben nem illik lucskosra izzadva, ruhástól beleugrani a medencébe" -dühöngött egy szemtanú szállóvendég. A Borsban pedig az olvasható, hogy volt, aki levelet is írt a szálloda vezetőségének az ügyben, és a poszt alatt a kommentelők egy része is kiakadt.

Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala

"Tisztelt Szállodaigazgatóság! Meglepődve vettem tudomásul, hogy az Önök ötcsillagosnak titulált szállodájában olyan igénytelen vendégek is megszállnak, mint Rubint Réka, aki, miután futott 10 km-t és jól megizzadt, zuhanyozás nélkül ugrik a medencébe. Erről egy szép kis videót is feltett a Facebook-oldalára. Érdekelne, hogy ez egy elfogadott viselkedés-e Önöknél, illetve hogyan biztosítják a többi vendég számára a higiénikus körülményeket" - idézi a lap.

Rubint Réka is megszólalt az ügyben: "Tényleg mindenbe belekötnek, amit csinálok, de arról például sosem beszélnek, amikor több ezer embert tornáztatok egyszerre. De nem érdekel, nem vagyok hajlandó meghallani ezeket a hangokat. Carpe diem, vagyis élj a mának, én eszerint élek és így vagyok boldog" - jelentette ki.

A kastélyszálló képviselője nem kí­vánt nyilatkozni az ügy­ben, annyit mondott, zárt körű rendezvény volt, ezért házon belül kezelik az ügyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.