Balázs Fecó bepánikolt: túl sokat fogyott az utóbbi időben?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
műtét fogyás Balázs Fecó énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi hónapokban sokat aggódtak Balázs Fecóért, hiszen súlyos szívbetegségéről lehetett hallani. A zenész rengeteg erőt merített a felé irányuló szeretetből.

Habár nemrég újabb beavatkozáson esett át, a lábadozása alatt is újabb tervein dolgozik. Először márciusban műtötték meg az énekest szívritmuszavar miatt, de nem pihent sokáig. Két hét múlva már repülőn ült, hiszen várta egy amerikai turné. A megerőltetés azonban nem tett jót Balázs Fecónak. Hazaérkezése után újra műtőasztalra került. A vízhajtó miatt, amit szednie kell, sokat fogyott, Somló Tamás temetése után a tükörbe nézve megijedt a látványtól.

A Madách Színház három dívájával jógáztunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160809-detar-enikovel-koos-rekaval-es-ladinek-judittal-a-madach-szinhaz-harom-divajaval-jogaztunk.htmlDétár Enikő, Koós Réka és Ladinek Judit a színházban fogadott, rendkívüli jógaórán teszteltem a színésznők hajlékonyságát. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoOda a sárm? Leonardo DiCaprio aputestet villantott http://www.life.hu/ez-zsir/20160816-leonardo-dicaprio-elengedte-magat-a-sztar-ismet-apatestben-kisse-meghizott.htmlA színész a jelek szerint kissé belakott az utóbbi hónapokban. A legutolsó fotóin jól látszik, hogy a sztárra felszaladt pár kilogramm felesleg. Ez Zsír!--Öröm nézni Britney Spears tökéletesen kerek popóját: VIDEÓ!http://www.life.hu/ez-zsir/20160814-britney-spears-tokeletesen-kerek-popojat-orom-nezni-ezen-a-videon.htmlTöbb ízben is megírtuk már, hogy a híres énekesnő milyen csodálatos formában van. Hogy mennyit fogyott, és hogy igazán szuperül néz ki. Ez Zsír!--Osvárt Andit elképesztő pózban kapták lencsevégrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160813-osvart-andrea-szinesznot-elkepeszto-pozban-kaptak-lencsevegre.htmlEléggé meglepődhettek a szépséges magyar színésző instagramos követői, kedvencük ugyanis szokatlan pozíciókban fotóztatta magát.Ez Zsír!OrigoKockahassal koktélozgat a medence partján a gyönyörű Doutzen Kroeshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160810-doutzen-kroes-modell-a-medence-partjan-koktelozik.htmlA szupermodell kiélvezi a nyár utolsó hónapját: egy dögös bikinis kép árulkodik róla, mennyire. Ez Zsír!OrigoBritney Spears igazi istennővé gyúrta magát: szuperszexi klip! http://www.life.hu/ez-zsir/20160808-britney-spears-fantasztikus-alakja-van-a-sztarnak-igy-meg-sosem-lathattad-az-enekest.htmlHol vannak már azok az idők, amikor Britney Spears komoly súlyproblémákkal küzdött. A világsztár csúcsformában van! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.