Íme, az Egyesült Államok legdrágább otthona

Forrás: premierestateproperties.com -
Florida ház luxus birtok otthon Egyesült Államok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gemini névre hallgató, hat és fél hektáros birtokon elterülő, 33 szobás floridai álomotthon jelenleg az Egyesült Államok legdrágább lakóingatlana. 195 millió dollárért, azaz nem kevesebb mint 55 milliárd forintért keresi új gazdáját.

A Floridában, Palm Beach déli részén található birtok főépülete közel 6 ezer négyzetméteres, és tartozik hozzá egyebek mellett egy golfpálya, tenisz- és streetballpálya, és természetesen egy medence is.

A Gemini Forrás: premierestateproperties.com

A sötét fabetétekkel, márványból és természetes korallból készített burkolattal díszített ingatlan floridai stílusban épült az 1940-es években. A káprázatos otthon korábbi tulajdonosai között volt például Gloria Guinness örökösnő is, de 1985 óta a híres Ziff család birtokolja. Ziffék 2003-ban egyébként egy nagyobb tatarozást is végrehajtottak a házon.

Saját teniszpálya Forrás: premierestateproperties.com

Az ingatlant egészen pontosan William Ziff milliárdos lapkiadó vásárolta meg, akinek 2006-os halála után az örökösei most döntöttek úgy, hogy megválnak ettől a nem mindennapi birtoktól.

A birtokot minden oldalról saját partszakasz szegélyezi, a jövendőbeli tulajdonosoknak tehát nem kell a pórnéppel keveredniük, ha fürdőzésre vágynának.

Minden oldalról saját partszakasz és korlátlan luxus Forrás: premierestateproperties.com

Neked hogy tetszik ez a káprázatos luxusotthon?

Olimpiai helyszínek akkor és most – Megdöbbentő fotókhttp://www.life.hu/otthon/20160818-olimpiai-helyszinek-akkor-es-most.htmlA 2016. évi nyári olimpiai játékok végéhez közeledünk. Augusztus 21-e után kiürülnek a stadionok, szétszéled a tömeg, az olimpiai falunak búcsút intenek a sportolók. A milliárdokból újonnan felhúzott épületek pedig várakozó álláspontba helyezkednek. Enyészet vagy újrahasznosítás - vajon mi lesz a sorsuk? Otthon--A kutyának sem kell Tom Cruise luxusvillája - Eladhatatlan sztárotthonokhttp://www.life.hu/otthon/20160817-eladhatatlan-sztarotthonok.htmlHiába a híres tulaj, hiába a megannyi luxus, az alábbi ingatlanokba valamiért senki nem szeretett még bele. Következzenek az eladhatatlan sztárotthonok. Otthon--Luxus a köbön - Ez lenne a világ legdrágább focistájának új otthona?http://www.life.hu/otthon/20160815-paul-pogba-francia-jatekos-lehetseges-uj-luxusotthona.htmlA világ legdrágább focistájához milliárdokat érő luxusotthon illik – éppen ezért a külföldi sajtó már azon morfondírozik, hogy a francia középpályás Paul Pogba vajon milyen ingatlanra cseréli eddigi otthonát. Otthon--Nyár az otthonodban - Ezek az évszak legtrendibb lakberendezési tippjeihttp://www.life.hu/otthon/20160729-nyari-lakberendezesi-tippek-profiktol.htmlNe engedd, hogy csak úgy tovaröppenjen az idei nyár, csempészd be otthonodba az évszak életvidám és merész árnyalatait és kiegészítőit. Mutatjuk, milyen lakberendezési trükkökkel tudod a legtovább megőrizni lakásodban a nyári hangulatot. Otthon--Semmi luxus, semmi giccs - El sem hiszed, hogy ebben a házban valaha Donald Trump élthttp://www.life.hu/otthon/20160727-ebben-a-hazban-elt-gyerekkoraban-donald-trump.htmlNem minden milliárdos született bele a luxusba – még egy ingatlanmogulból lett amerikai elnökjelöltnek is el kellett kezdenie valahol. Azt már megmutattuk, milyen körülmények között él jelenleg a republikánusok igencsak megosztó jelöltje, Donald Trump, most lássuk, honnan indult. Otthon--Asztma, fertőzések, álmatlanság - Így károsítja hálószobád az egészségedethttp://www.life.hu/otthon/20160727-igy-karositja-egeszsegedet-a-haloszobad.htmlMost már kezdjük úgy érezni, hogy otthonunk kedvenc helyisége, a szoba, ahol a mindennapos mókuskerék után békésen álomra hajthatjuk a fejünket, az imádott hálószobánk valójában a pokol legmélyebb bugyra. Nem elég, hogy minden este milliónyi cifrábbnál cifrább mikroorganizmus éli boldog mindennapjait az ágyunkban, hálószobánk még az egészségünk ellen is hadviselést folytat. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.