A Gemini névre hallgató, hat és fél hektáros birtokon elterülő, 33 szobás floridai álomotthon jelenleg az Egyesült Államok legdrágább lakóingatlana. 195 millió dollárért, azaz nem kevesebb mint 55 milliárd forintért keresi új gazdáját.

A Floridában, Palm Beach déli részén található birtok főépülete közel 6 ezer négyzetméteres, és tartozik hozzá egyebek mellett egy golfpálya, tenisz- és streetballpálya, és természetesen egy medence is.   

A GeminiForrás: premierestateproperties.com

A sötét fabetétekkel, márványból és természetes korallból készített burkolattal díszített ingatlan floridai stílusban épült az 1940-es években. A káprázatos otthon korábbi tulajdonosai között volt például Gloria Guinness örökösnő is, de 1985 óta a híres Ziff család birtokolja. Ziffék 2003-ban egyébként egy nagyobb tatarozást is végrehajtottak a házon.

Saját teniszpályaForrás: premierestateproperties.com

Az ingatlant egészen pontosan William Ziff milliárdos lapkiadó vásárolta meg, akinek 2006-os halála után az örökösei most döntöttek úgy, hogy megválnak ettől a nem mindennapi birtoktól.   

A birtokot minden oldalról saját partszakasz szegélyezi, a jövendőbeli tulajdonosoknak tehát nem kell a pórnéppel keveredniük, ha fürdőzésre vágynának. 

Minden oldalról saját partszakasz és korlátlan luxusForrás: premierestateproperties.com

Neked hogy tetszik ez a káprázatos luxusotthon?