Beyoncé és a 88 éves divatnagyi vitték el a show-t! Stílusmustra az MTV VMA vörös szőnyegéről

stílusmustra Naomi Campbell Beyoncé Britney Spears Rihanna MTV Video Music Awards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este tartották az MTV Video Music Award díjátadóját, ahol Beyoncé mindent vitt. A legtöbb díj, a legjobb show és a legvagányabb stílus az övé volt. Persze, ami a stílust illeti, voltak még néhányan, akik kitűntek a tömegből, például a 88 éves Instagram-sztár, Baddie Winkle. 

Az este legnagyobb sztárja Beyoncé volt, aki rengeteg díjat elhozott, és a legdurvább show-t is ő adta. De ahogy az lenni szokott, stílusával is kitűnt a többi előadó közül. A vörös szőnyegre hókirálynőként érkezett, majd egy ezüstoverallt, végül egy buggyos tüllujjakkal kombinált ruhát vett fel. Az első kettő csodásan festett rajta, a harmadikat egy kicsit kevésbé szerettük.

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jamie Mccarthy
Forrás: AFP/Jewel Samad
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano

Miért Beyoncé lett 2016 divatikonja? Íme, a legextrémebb szettjei!

Hétfőn este rendezték meg New Yorkban a Council of Fashion Designers of America (CFDA) nevű szervezet éves gáláját, ahol az amerikai divatipar legnagyobbjait díjazzák, és az év divatikonjának járó díjat is átadják. Idén Beyoncé volt az a szerencsés, aki átvehette ezt a kitüntetést. De miért ő nyerte ezt a megtisztelő címet? Összeszedtük Beyoncé legextrémebb és legemlékezetesebb ruháit, amelyek hozzásegítették a díjhoz.

Rihanna is nagy show-val készült a díjátadóra, nem úgy, mint a Szigetre, és még díjat is kapott Calvin Harrisszel közös számáért. Ruhájával szokás szerint nem okozott csalódást: a modern és a barokkos túlzás keveredése kiválóan áll neki.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano

Naomi Campbell is több ruhával készült a gálára. A rövid szabású ruhát Lady Gaga egyik kedvenc tervezője, Brendon Maxwell készítette, fantasztikusan állt a modellen, de a hosszú fehér ruha is csodásan mutatott rajta.

Forrás: AFP/Angela Weiss
Forrás: AFP/Angela Weiss

Rita Ora szerelése igencsak megosztotta a divatrajongókat, nekünk viszont bejött ez a punkos stílus.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Akin viszont igencsak meglepődtünk, az Alicia Keys, akin a ruha sem állt igazán jól, a haját mintha csak fürdéshez kötötte volna fel, smink pedig egyáltalán nem volt rajta.

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jamie Mccarthy

Az új lemezzel visszatérő Britney Spears ruhája sem volt kiemelkedő. Sokkal inkább unalmas. A fellépőruháit és a táncmozdulatait pedig most már igazán megreformálhatná.

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jamie Mccarthy
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Kempin

Kim Kardashian a szokásos mell- és popsikiemelő vonalat hozta.

Forrás: AFP/Angela Weiss

A világhírű plus size modell, Ashley Graham beállt az áttetsző ruhát viselők táborába.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Így tett Baddie Winkle, a közösségi média sztárja is, habár ő inkább éppen ezt a trendet kifigurázandó vette fel ezt a ruhát.

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jamie Mccarthy

A díjátadón tiszteletét tette Chantelle Winnie, a vitiligós modell is, aki a vagány ruhakölteményt egy fura fátyollal dobta fel.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.