A cici és a popsi is kilóg - Szuperkicsi fürdőruhában feszít Kim Kardashian

Forrás: NORTHFOTO -
popsi szexi kim kardashian cici fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig is mutogatta magát, de mióta lefogyott, igencsak belehúzott a meztelenkedésbe Kim Kardashian.

Most, hogy visszanyerte szülés előtti versenysúlyát, megállíthatalan a 35 éves TV-sztár. Kanye West felesége folyton kivillantja valamijét, egyszer a cicit, másszor a popsit, most azonban mindkettőt egyszerre sikerült megmutatnia. Ennél kisebb fürdőruhát nem is választhatott volna. A képeket itt nézhetitek meg.

Forrás: NORTHFOTO
Miért vonzóbb a sütemény estefelé? Nassolj okosan!http://www.life.hu/ez-zsir/20160817-a-sutemeny-delutan-es-este-vonzobbnak-tunik.htmlBalázs Fecó bepánikolt: túl sokat fogyott az utóbbi időben? http://www.life.hu/ez-zsir/20160818-balazs-feco-enekes-szivet-nem-egyszer-mutottek-sokat-fogyott-video.htmlKarda Bea 66 évesen is bevállalta a bikinis fotózásthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160818-karda-bea-66-evesen-is-remek-formaban-van-bevallalta-a-bikinis-fotozast.htmlŐ sem tökéletes: Chrissy Teigen megmutatta striáit a világnakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160817-chrissy-teigen-modell-megmutatta-striait-a-kovetoinek.htmlAz olimpia legsportszerűbb párosa döntőbe jutotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160817-nikki-hamblin-es-abbey-dagostino-dontobe-jutottak-egymast-segitve-ertek-celba-a-noi-5000-meteres.htmlDurván alázták csontsovány teste miatt Cinthya Dictatort http://www.life.hu/ez-zsir/20160817-cinthya-dictator-visszavagott-rajongoinak-akik-a-sovanysaga-miatt-kritizaltak-nem-erdekli-hogy.html





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.