Mumifikálódott a világsztár! Renée Zellweger teljesen elcsúfult

fotó műtét színész Renée Zellweger szörnyűség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen ledöbbentünk, amikor megláttuk a világsztárról készült legújabb képeket. Bátran állíthatjuk, hogy a színésznő örökre elveszítette egykori külsejét. 

Már nyilvánvaló, hogy Renée Zellweger a szike megszállottja lett, és minden jellegzetes vonását eltüntette magáról. A sztár arcán alig van ránc, ami egyáltalán nem természetes, főként, hogy már 47 éves is elmúlt. Két hét múlva mozikba kerül a legújabb Bridget Jones-film, ennek apropóján pedig a film készítői sajtótájékoztatót adtak, amelyen a főszereplők is részt vettek.

Forrás: NORTHFOTO/©Armando Gallo/ARGA Images Inc./Armando Gallo/Arga Images

A színésznő mostanában folyton arról nyilatkozik, hogy jó lenne, ha leszállnának róla, és nem az arcával foglalkoznának. Ilyen képek alapján viszont mit mondjunk? Szomorú így látni egykori kedvencünket. Ezen a fotón konkrétan olyan, mint egy horrorfilm egyik főszereplője:

Forrás: NORTHFOTO/©Armando Gallo/ARGA Images Inc./Armando Gallo/Arga Images

/1510/Plasz2015102114725

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.