Pachmann Péter az elmúlt időszakban őrült tempót diktált, nem igazán szánt időt a pihenésre. Nem is csoda, hogy az idei nyaralás szinte életmentő volt számára.

A népszerű híradós igen sűrű időszakot tudhat maga mögött.  A munka és a gyereknevelés mellett nem sok ideje volt magára és kedvesére, nem is csoda, hogy boldogan utazott el szerelmével a Nagy Duett győzteseként kapott görögországi nyaralásra.

"Azért, mert szülők vagyunk, még engedélyezhetünk magunknak néhány nap vagy akár egy hét pihenőt a gyerek születése utáni első években is, hiszen az év többi napján amúgy 24 órás ügyletben vagyunk"- mesélte a Best Magazinnak a népszerű televíziós.

Pachmann PéterForrás:TV2

"Ahogy dr. Zacher Gábor fogalmazott, a gyerekvállalás és a gyereknevelés a világ legextrémebb küzdősportja. Én vallom, hogy a szülőknek jár egy kis kikapcsolódás, mert a gyerek jobban jár, ha nem hullafáradt, hanem kisimult, feltőltődött anyuka és apuka nyüzsög körülötte. Balázzsal és Annácskával minden nap beszéltünk telefonon, amíg távol voltunk." 

Péter nagyon büszke gyermekeire. Balázs fia már elég nagy ahhoz, hogy elfogadja, hogy a szüleinek szüksége van egy kis feltöltődésre, Anna pedig másfél éves kora ellenére gyönyörűen ki tudja fejezni, mit szeretne. Az pedig szintén nagy boldogsággal tölti el, hogy kislánya felismeri őt a televízióban is.


"A lányunk egyébként magabiztosan felismer a tévében, és már amikor meghallja a Tények szignálját, rögtön felkapja a kis fejét, és várja a papa febukkanását a képernyőn. Állítólag amikor nyaraltunk, akkor is türelmetlenül várta, hogy megjelenjek a tévében, és nagyon csalódott volt, mert nem engem látott"

Megvan A Nagy Duett legnagyobb meglepetése
A TV2 A Nagy Duettjének kétségkívül az egyik legnépszerűbb párosa Pachmann Péter és Péter
Szabó Szilvia. Az énekesnő hangjáról eddig sem tudtunk rosszat mondani, de azt kevesen
gondolták, hogy a Tényekből ismert Pachmann ennyire felszabadult és önazonos lesz a színpadon.