Tényleg hihetetlen, ahogy a 46 éves koreai anyuka kinéz, ugyanis minimum 20 évet letagadhatna korából, ha nem többet. Azért ő sem volt mindig ilyen fitt, de egy napon elege lett a tükörképéből!

Nem kevés energiája fekszik a 46 éves anyukának abban, hogy most így nézzen ki, de a képeit látva azt kell mondanunk, hogy megérte a befektetett munka. 10 évvel ezelőtt még ő is az anyukák átlagos életét élte, hiszen két gyermeket nevelt.

Forrás: jungdayeon.jp, Instagram/jungdayeon

A terhesség alatt felszedett kilók sem olvadtak le róla, ő pedig egyre elkeseredettebben nézett tükörbe nap mint nap. Egyszer azonban elege lett abból, hogy folyton elégedetlen külsejével, és úgy döntött, változtat ezen. Kemény edzésbe fogott, és persze emellett diétázott is, így sikerült néhány hónap alatt 20 kilótól megszabadulnia. 

Forrás: Instagram/jungdayeon

Természetesen sokan megkérdezték tőle, hogyan tudta elérni ezt a bomba alakot, és egyre több embernek vált a példaképévé. Végül már tévéműsorokban is szerepelt, videókat adott ki, sőt, saját iskolát is nyitott, ahol az emberek megismerkedhetnek az edzésmódszerével és étrendjével is!