Pucéran jógázik egy fiatal nő, már több millióan rajonganak érte

fotó pucér Heidi Williams jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lány a legmenőbb jógázó felhasználónak számít az Instagramon. Fotói láttán nemcsak a követői, de több szakmabeli is ledöbbent. 

Heidi Williams hónapokig küzdött szorongással és depresszióval, sőt még az öngyilkosság is megfordult a fejében. A jóga sztár korábban sok szörnyűségen esett át: korábban megerőszakolták, később pedig elveszítette 6 hónapos babáját. Most viszont újult erővel vágott neki a projektnek, miszerint jóga oktató lesz.

Elmondása szerint a gyakorlatok mentették meg az életét és azért csinálja ezt az egészet, hogy megmutassa, mennyit is segít a jóga, ha az ember elveszettnek érzi magát. Heidi létrehozott egy netes csoportot, ahol terápiás jellegű foglalkozásokat tart. Pluszban pedig folyamatosan dokumentálja meztelen, vagy félmeztelen fotóit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.