szépségápolás királynő smink Egyiptom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várady Polett legújabb sminkalanya beöltözős buliba készül, ahol Egyiptom a téma. Ha kedvet kaptál hozzá, varázsold át magad te is egyiptomi királynővé.

Szeretnéd megtalálni a hozzád legjobban passzoló színeket? Jelentkezz az info@life.hu e-mail-címen, és Várady Polett sminkes elkészít neked egy mesés make-upot!
Mi a 20-as, 30-as és 40-es nők titka? Így hozd ki magadból a legjobbat!http://www.life.hu/trend/20160906-igy-oltozz-20-30-40-felett-dogosen.htmlMinden életkornak megvannak a maga szépségei, csak meg kell találni őket. Ahogy azt is meg kell találni, melyek azok a ruhák, amelyekkel a legtöbbet tudjuk kihozni magunkból a 20-as, 30-as, 40-es éveinkben is. TrendOrigoElképesztő élettörténetek! Stílusos nagypapák, akik a kifutót is meghódítottákhttp://www.life.hu/trend/20160905-stilusos-nagypapak-akik-a-kifutot-is-meghoditottak.htmlÍme, két stílusos férfi, aki szerint az élet 60, sőt, 80 felett is rengeteg izgalmat tartogat. Akár a kifutót is meg lehet hódítani ebben a korban, vagy bármit, amiről álmodik az ember. Philippe Dumas és Wang Deshun is igazi újrakezdők, akiktől sokat tanulhatunk az életről. Trend--7 dolog, amitől azonnal vonzónak látnak minket a férfiakhttp://www.life.hu/trend/20160902-7-dolog-amitol-azonnal-vonzonak-latnak-a-ferfiak.htmlKi hitte volna, hogy ilyesmivel foglalkoznak a kutatók, de most már egy kísérletsorozaton alapuló tanulmány is bizonyítja, hogy igenis léteznek olyan ruhadarabok, amelyektől sokkal vonzóbbnak találják a férfiak a nőket. TrendOrigoTopmodellek és topgázsik – Ők a leggazdagabb és legszebb nők a világon!http://www.life.hu/trend/20160901-a-leggazdagabb-topmodellek-listajat-2016ban-is-kiadta-a-forbes-magazin.htmlGyönyörűek, előttük hever a divatvilág, a legnagyobb márkák kifutóin és kampányaiban szerepelnek. De ki a 10 legkeresettebb és legjobban fizetett topmodell? Íme! TrendOrigoA top 3 legbotrányosabb ruha az MTV VMA történetébenhttp://www.life.hu/trend/20160830-a-top-3-legbotranyosabb-ruha-a-mtv-vma-torteneteben-lady-gaga-lil-kim-miley-cyrus.htmlA vasárnap esti MTV VMA idén is hozott néhány meghökkentő szettet, habár a top 3 ikonikus ruhának idén a közelébe se értek a sztárok. Trend--5 idézet a ma 95 éves stílusikontól, Iris Apfeltőlhttp://www.life.hu/trend/20160826-5-idezet-a-ma-95-eves-divatgurutol-iris-apfeltol.htmlKi gondolná, hogy a világ szó szerint legszínesebb egyénisége immáron 95 éves. A bizsumániás Iris Apfel, aki mindig a saját feje után megy, elképesztő életpályát tudhat maga mögött, és reméljük még sok-sok évig okoz nekünk meglepetéseket. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.