Még mindig bombaformában van a 36 éves Michelle Williams! Íme, szépségének titka

Forrás: AFP/Larry Busacca -
szépségápolás smink Michelle Williams születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli 36. születésnapját a bájos Michelle Williams, aki mindenkor a kifinomult elegancia képviselője. Szépségtitkaiba Larion Oscar avat be benneteket. 

Imádja arcolajakkal és permetekkel kényeztetni a bőrét, ami gyönyörű ragyogást ad neki. Az arctisztítás után természetes kozmetikumokkal hidratálja bőrét, hogy üde maradjon. Az alapozó alá bőrtökéletesítő primert használ, hogy légies hatású legyen a sminkje. Bőrszínét folyékony alapozóval egységesíti, majd finoman fixálja transzparens porpúderrel. Orcáit barackos árnyalatú arcpirosítóval élénkíti.

Forrás: AFP/Mike Coppola

Imádja a rafinált fényjátékot, így highlighttal hangsúlyozza a szemzugot, a szemöldökcsontot, és az arccsontjára is tesz ebből a ragyogó termékből.

Tekintetét úgy teszi karakteressé, hogy sminkje minimalista marad. Ennek titka a tökéletesen megformázott szemöldöke. Nagy gondot fordít rá: szakemberrel szedeti, alakíttatja ki formáját, hogy utána könnyedén tudja élénkíteni szemöldökceruzával. Természetes hatásának a titka, hogy hajszínéhez harmonizáló árnyalatú ceruzát választ, és alaposan, száliránynak megfelelően kifésüli a felesleget.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Szemhéjára kedvenc árnyalatát, a bézs színt satírozza, és egy pici barna szemceruzával élénkíti a szempillatövét.

Szempilláit ívelő hatású, fekete szempillaspirállal festi. Ajkát általában barackos nude árnyalatú ajakrúzzsal hangsúlyozza. Természetesen ünnepélyes alkalmakkor beveti a francia időtlen eleganciát. Ilyenkor fekete, cicás tusvonallal és élénkvörös ajakrúzzsal emeli ki arcának szépségét.

Sikertörténet! Magyar tervezők is bemutatkoznak a párizsi divathétenhttp://www.life.hu/trend/20160907-a-parizsi-divatheten-a-vend-me-luxuryben-magyar-divattervezok-mutatkoznak-be.html2003 óta minden párizsi divathéten megnyílik egy luxus kiállítótér, a Vendôme Luxury ajtaja, ahol idén ősszel magyar tervezők is bemutatkoznak az egész világból érkező beszerzőknek, akik a minőséget, a luxust keresik. De hogy kerülnek oda magyar tervezőink és mire számíthatnak a részvétellel? A Vendôme Luxury alapítójával, Carole De Bonával és a Magyar Nemzeti Kereskedőház vezérigazgatójával, Oláh Zsanettel beszélgettünk. Trend--Mi a 20-as, 30-as és 40-es nők titka? Így hozd ki magadból a legjobbat!http://www.life.hu/trend/20160906-igy-oltozz-20-30-40-felett-dogosen.htmlMinden életkornak megvannak a maga szépségei, csak meg kell találni őket. Ahogy azt is meg kell találni, melyek azok a ruhák, amelyekkel a legtöbbet tudjuk kihozni magunkból a 20-as, 30-as, 40-es éveinkben is. TrendOrigoElképesztő élettörténetek! Stílusos nagypapák, akik a kifutót is meghódítottákhttp://www.life.hu/trend/20160905-stilusos-nagypapak-akik-a-kifutot-is-meghoditottak.htmlÍme, két stílusos férfi, aki szerint az élet 60, sőt, 80 felett is rengeteg izgalmat tartogat. Akár a kifutót is meg lehet hódítani ebben a korban, vagy bármit, amiről álmodik az ember. Philippe Dumas és Wang Deshun is igazi újrakezdők, akiktől sokat tanulhatunk az életről. Trend--Palvin Barbinál nincs szebb a vörös szőnyegen – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160902-heti-stilusmustra-szerepel-benne-palvin-barbi-dakota-fanning-emma-stona-michael-phleps.htmlA hét legnagyobb vörös szőnyeges eseménye az MTV VMA volt, ahol nem volt hiány extrém szettekből. Ezenkívül valójában csak a magyar modell, Palvin Barbi ragyogott ki a celebesemények forgatagából. TrendOrigoA top 3 legbotrányosabb ruha az MTV VMA történetébenhttp://www.life.hu/trend/20160830-a-top-3-legbotranyosabb-ruha-a-mtv-vma-torteneteben-lady-gaga-lil-kim-miley-cyrus.htmlA vasárnap esti MTV VMA idén is hozott néhány meghökkentő szettet, habár a top 3 ikonikus ruhának idén a közelébe se értek a sztárok. Trend--Topmodellek és topgázsik – Ők a leggazdagabb és legszebb nők a világon!http://www.life.hu/trend/20160901-a-leggazdagabb-topmodellek-listajat-2016ban-is-kiadta-a-forbes-magazin.htmlGyönyörűek, előttük hever a divatvilág, a legnagyobb márkák kifutóin és kampányaiban szerepelnek. De ki a 10 legkeresettebb és legjobban fizetett topmodell? Íme! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.