Ma ünnepli 36. születésnapját a bájos Michelle Williams, aki mindenkor a kifinomult elegancia képviselője. Szépségtitkaiba Larion Oscar avat be benneteket. 

Imádja arcolajakkal és permetekkel kényeztetni a bőrét, ami gyönyörű ragyogást ad neki. Az arctisztítás után természetes kozmetikumokkal hidratálja bőrét, hogy üde maradjon. Az alapozó alá bőrtökéletesítő primert használ, hogy légies hatású legyen a sminkje. Bőrszínét folyékony alapozóval egységesíti, majd finoman fixálja transzparens porpúderrel. Orcáit barackos árnyalatú arcpirosítóval élénkíti.

Forrás: AFP/Mike Coppola

Imádja a rafinált fényjátékot, így highlighttal hangsúlyozza a szemzugot, a szemöldökcsontot, és az arccsontjára is tesz ebből a ragyogó termékből.Tekintetét úgy teszi karakteressé, hogy sminkje minimalista marad. Ennek titka a tökéletesen megformázott szemöldöke. Nagy gondot fordít rá: szakemberrel szedeti, alakíttatja ki formáját, hogy utána könnyedén tudja élénkíteni szemöldökceruzával. Természetes hatásának a titka, hogy hajszínéhez harmonizáló árnyalatú ceruzát választ, és alaposan, száliránynak megfelelően kifésüli a felesleget.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Szemhéjára kedvenc árnyalatát, a bézs színt satírozza, és egy pici barna szemceruzával élénkíti a szempillatövét. Szempilláit ívelő hatású, fekete szempillaspirállal festi. Ajkát általában barackos nude árnyalatú ajakrúzzsal hangsúlyozza. Természetesen ünnepélyes alkalmakkor beveti a francia időtlen eleganciát. Ilyenkor fekete, cicás tusvonallal és élénkvörös ajakrúzzsal emeli ki arcának szépségét.